🤓⭐VI ELSKER SERIER SHOP LAUNCH⭐🤓

Så kan vi endelig præsentere vores nye webshop, som er lavet af seriefans til seriefans. Vi har, sammen med vores dygtige kunstner Sort Streg CPH, knoklet hårdt de sidste mange måneder for at det kunne blive en realitet.
 
Du kan både købe Fan Art inspireret af og med referencer til nogle af vores favoritserier. Og du kan købe VI ELSKER SERIER-merchandise og -tøj, så du kan udtrykke din passion og blive en større del af vores “MOVEMENT”.
 
Op mod jul og i hele januar, kan du få 3 produkter i shoppen og blot betale for 2 (billigste produkt er gratis). Hvis du er medlem af serieklubben, får du altid 15% rabat. Du kan melde dig ind her.
Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har idéer til serier vi burde lave Fan Art til, og hvis du har ris eller ros til shoppen på: shop@vielskerserier.dk.
Se vores shop her.
Vi har nedenfor samlet et lille overblik over nogle af produkterne. Du har måske en serienørdet ven/veninde/bror/onkel/søster, som du bare ikke ved, hvad du skal give i julegave? Så kan vi forhåbentligt hjælpe dig på vej her 🙂
Signaturpakke
Køb disse 3 produkter og få et års medlemskab af serieklubben. Læs mere og køb her
Seriekrus med logo og motiver
Så er der endnu mere statementværdi i at drikke “damn good coffee”. Læs mere og køb her
Posters med seriemotiver
Pryd din væg med din passion. Læs mere og køb her
Tøj med logo og seriemotiver
Hvad end du er mand/kvinde, så er det altid cool at udtrykke din passion med dit kluns. Læs mere og køb her
Vi håber du vil få stor fornøjelse af vores shop!
Rigtig glædelig jul.
Kærlig hilsen
VI ELSKER SERIER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like