Serier | Nyheder

Ny serie fra skaberne af 'Dark' lover mystik, spænding og forrådnelse: Se traileren her

AfDaniel Lindekilde Engberg
25. oktober 2022
1899 trailer
Foto: 1899/Netflix

Del artikel

Den nye thriller-serie '1899' kommer fra skaberne af 'Dark', Jantje Friese og Baran bo Odar, og er den første serie fra deres nye produktionsselskab.

I 1899 tager et migrantskib fra Europas kyster og drager mod USA. Passagererne er en blandet pose af franskmænd, tyskere, spaniere og endda også danskere. Det eneste, de har tilfælles, er håbet om en lysere fremtid på det nye kontinent i det nye århundrede.

En rejse, der burde tage en uge, bliver dog afbrudt, da de modtager et SOS-signal fra et andet migrantskib, Prometheus. Et skib, der har være forsvundet i fire måneder. Når de finder skibet, er det i en tilstand, der ligner... ja, at der ikke har været nogen der i fire måneder. Ingen passagerer er at finde, hverken levende eller døde.

Hvad de dog finder, sætter noget af en stopper for deres forhåbninger om en tur til New York, selv med denne lille omvej. Den lille tur over Atlanten bliver hurtigt til et levende mareridt.

Se traileren


Noget af det første, du måske lægger mærke til er, at serien er flersproget. Alle skuespillere, der medvirker, taler deres modersmål, hvilket betyder, at vi også kommer til at høre danske replikker fra Lucas Lynggaard Tønnesen og Clara Rosager.

Om serien kan blive en lige så stor succes som Dark står hen i det uvisse. Det er den første serie fra produktionsselskabet Dark Ways, grundlagt af skaberne af Dark. De forklarer, at de vil give kvalitetshistorier til et globalt publikum, som de også fik lov til at gøre med Dark.

1899 vil bestå af otte afsnit og får premiere 17. november på Netflix.

LÆS OGSÅ: 'Yellowstone' skabers nye serie har Sylvester Stallone i front som mafiaboss: Se traileren

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'The Peripheral' leverer god underholding, men ikke meget mere end det

LÆS OGSÅ: Tim Burtons nye serie 'Wednesday' er her snart - her er premieredatoen og den nye trailer

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Nyheder