Ny serie i ‘Yellowstone’ universet med Harrison Ford har fået premieredato, og ventetiden er kort

1923 premieredato
Foto: Franck Robichon/EPA/Ritzau Scanpix

Den nyeste serie i Yellowstone universet, ‘1923’, har netop fået en premieredato, og den virker allerede til at sprudle i kvalitet.

Taylor Sheridan fortsætter med at være et af de hotteste navne når det kommer til serier. Lige siden han fik succes med hittet Yellowstone, er det kun gået opad for ham. I 2021 kom den første spin-off til Yellowstone ved navn 1883. Den serie fulgte Dutton familiens opstart ved det stykke land, der senere ville blive til Yellowstone ranchen.

Nu kommer næste periode i fortælling med 1923. Serien vil fortsætte med at udfylde baggrundshistorien for den centrale Dutton familie, og to navne af en vis kaliber er sat til at føre arven videre. Ingen ringere end Harrison Ford og Helen Mirren står i spidsen for den nye serie.

Ford Spiller Jacob Dutton, og Helen Mirren spiller hans kone Cara Dutton. Året 1923 er en tid hvor både pandemier, tørke, forbudstiden og den store depression alle hærger vesten. Du tænker måske at depressionen hører 30’erne og ikke 20’erne til. Det vil du have ret i. Serien hed originalt 1933, men skiftede senere navn til 1923, så det kan tænkes at den strejker sig over en lang periode.

Ikke kun cowboys

Det skal selvfølgelig også nævnes at den femte sæson af Yellowstone rammer SkyShowtime d. 14. november kl. 18, og at Taylor Sheridan ikke kun gør sig i cowboys. Gangsterserien Tulsa King med Sylvester Stallone i front kommer også til SkyShowtime d. 14. november, så der er nok at se til.

1923 får premiere d. 18. december i USA, og forventes at få premiere samme dag eller snarligt efter på SkyShowtime i Danmark.

LÆS OGSÅ: Lad op til valget med de bedste politiske film og serier

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Guillermo del Toros ‘Cabinet of Curiosities’ er en ren masterclass i gys

LÆS OGSÅ: Ny serie fra skaberne af ‘Dark’ lover mystik, spænding og forrådnelse: Se traileren her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like