3 brutale krimier til efteråret på C More

(Foto: The Little Drummer Girl/BBC)

Krimier hører efteråret og vinteren til, og hvis du holder af denne genre, vil jeg næsten vædde på, at du allerede abonnerer på C More. For mig er denne tjeneste nemlig lig med det bedste inden for mord og opklaring, om der så er tale om Nordic Noir eller krimier, der er skåret mere ‘amerikansk’. Jeg har kigget nærmere på udvalget hos C More, og fundet frem til tre bud på brutale krimier, du bør se nærmere på her inden 2018 bliver til 19.

(Foto: Mr. Mercedes/Sonar Entertainment)

Mr. Mercedes

Vi har både i podcast og anmeldelse rost Mr. Mercedes til skyerne, og det er da også svært ikke at elske en serie, der bygger på mesteren Stephen Kings bøger. Og vel at bemærke en serie, der lykkes med at genskabe dette univers i et nyt format. Brendan Gleeson er helt igennem fantastisk og seriens antagonist har vi kaldt “den vildeste seriemorder siden Hannibal Lector”. Så får man nok ikke bedre anbefaling med på vejen.

Hvis du tør give dig i kast med Mr. MercedesC More , kan du glæde dig over, at der er hele to sæsoner at give sig i kast med. Og mangler du stadig overtalelse, så tjek traileren til første sæson ud her:

(Foto: Sthlm Rekviem/C More)

Sthlm Rekviem

Hvis du er mere til det nordiske udtryk – melankolien, kulden og mørket – så er Sthlm Rekviem nok lige dig. Hvis du samtidig kunne lide serier som Beck og Modus, så er der ingen tvivl tilbage hos mig om, at du vil elske C Mores nyeste Nordic Noir. Kort fortalt handler den om Fredrika Bergman, der – som civilefterforsker for Stockholms politi – er en central del af holdet omkring opklaringen af en række ganske ubehagelige mord. Med på rollelisten er desuden danske Mikael Birkkjær, som Vi Elsker Serier interviewede for nyligt, og jeg bed særligt mærke i en ting, han sagde om produktionen af Sthlm Rekviem, nemlig at det var rart at være del af et setup, hvor der var tid og økonomi til at lave et ordentligt produkt, modsat andre projekter, der er de rene pengemaskiner. Sthlm Rekviem er topkvalitet, hvor der er kælet for detaljerne – særligt det visuelle udtryk er fængende. Glæd dig.

Se trailer til serien her:

(Foto: The Little Drummer Girl/BBC)

The Little Drummer Girl

The Little Drummer Girl bygger på John Le Carrés roman af samme navn og er skabt af en del af det samme hold, der bragte Le Carrés The Night Manager til live. Hvis du er til klassiske og hæsblæsende spiondrama med dobbeltspil, skiftende alliancer og en smule sensualitet – så er The Little Drummer perfekt til dig. Når man dertil lægger en ganske enkelt imponerende rolleliste med Alexander Skarsgård (Big Little Lies, True Blood), Oscar-nominerede Michael Shannon (Boardwalk Empire) og BAFTA-nominerede Florence Pugh (Marcella), kan man ikke andet end glæde sig. Særligt Shannon glæder jeg mig til at følge. Han er bare så rå i sin fremtoning, og jeg elsker det. Serien instrueres desuden af Park Chan-wook (Oldboy og The Handmaiden), så der er virkelig lagt i ovnen til en førsteklasses serie-oplevelse. Og så kan man jo passende varme op til serien ved at se eller gense førnævnte The Night Manager, der stadig er tilgængelig på C More.

Du kan nyde den spændende teaser til serien her:

God fornøjelse med ovenstående krimier på C More i efteråret, og husk, at der er et overflødighedshorn af nordiske krimier tilgængelige på denne tjeneste. Førnævnte Beck og Modus er mine klare favoritter.

Læs også: Patrick Dempsey i ny serie på C More

Læs også: Aktuelle serier på C More i oktober

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like