3 fede serie-locations vi godt gad at besøge!

Når man taler om fede serier, så taler man tit om karakteren, genren og handlingen. Men hvad betyder en fed kulisse egentlig, og hvilke locations er de forskellige serier filmet på?

Jeg kan umuligt på en helt almindelig onsdag komme op med alle de spændende locations, som findes i forbindelse med optagelserne af forskellige serier. Derfor har jeg indsnævret feltet til tre serier, som er populære, og som efter min mening har nogle af de fedeste locations, som du bør overveje at besøge i virkeligheden.

1. Game of Thrones

Jeg lægger ud med den måske allermest populære serie lige for tiden, Game of Thrones, som du kan se på HBO Nordic. Den populære fantasy serie med danske Nicolaj Coster Waldau i en af hovedrollerne er filmet i Dubrovnik, som befinder sig i Kroatien. Den gamle middelalderby kan med rette kalde sig selv for en af verdens smukkeste kystbyer. Enkelte episoder foregår også i byen Split, på øen Lokrum og fmen.  Dubrovnik, er faktisk flere gange er nomineret til en af de smukkeste byer i verden,  så det giver det god mening at vise jer et par billeder herfra .

Se de forskellige billeder fra Dubrovnik / Game of Thrones her :

[new_royalslider id=”9″]

Du kan i øvrigt læse meget mere om Dubrovnik på denne rejseblog omkring Kroatien her

Læs også: Game of Thrones sæson 7 udskudt

2. Vikings

En anden serie location som sikkert kan give mange hardcore rejsefans en gevaldig rejsetrang, er serien Vikings. Store dele af serien er filmet i Ireland, som er en ren overflod af skøn natur og grønne områder, hvorfor landet naturligvis er et ideelt valg til denne meget populære serie, der også kan ses på HBO Nordic.

Billeder fra Irland / Vikings

[new_royalslider id=”10″]

Læs mere om de eksakte locations her

3. True Detective sæson 1

En af mine egne absolutte favoritserier var helt klart True Detective (1 sæson), hvor du følger de to betjene Marty Hart (Woody Harrelson) og Rust Cohle (Matthew McConaughe) i den stærkt religiøse del af Louisiana, som især med sine sumpede og ret så skumle naturområder, danner en exceptionel god ramme for en serie af denne kaliber.

Billeder fra True Detective sæson 1 / Louisiana.

[new_royalslider id=”11″]

Læs også: Rust Cohle alias Matthew McConaughey – Et miniportræt og en hyldest

True Detective sæson 1 og 2 kan ses på HBO Nordic.

Læs mere om disse locations her, såfremt man skulle få lyst til at aflægge et visit

Har du andre fede locations du vil dele med os? Så send billeder til [email protected] eller upload billeder på Instagram og brug hashtag #vielskerserier. Tak på forhånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like