3 grunde til at glæde dig til The Falcon & The Winter Soldier

The Falcon & The Winter Soldier er næste skud på stammen for Disney+, der sætter alt ind for at please hardcore Marvel fans og dig der er ny i universet.

Er du ligesom os stadig ved at lande ovenpå serien Wandavision? Eller har du stadigvæk den til gode? Så har vi kun en ting at sige, det er bare om at komme igang. For så vil du helt sikkert også være klar til at kaste dig over The Falcon & The Winter Soldier.

Om du er hardcore fan af Marvel universet eller først lige er hoppet ombord, så er den nye store satsning fra Disney+ helt sikkert værd at tjekke ud. Vi giver tre gode grunde her:

 

1. Captain America & Avengers “End Game”

The Falcon & The Winter Soldier foregår efter begivenhederne i filmen Avengers “End Game“, der af mange betragtes som det største mesterværk i Avengers serien. Anthony Mackie og Sebastian Stan genoptager rollerne som Sam Wilson ( Falcon) og Bucky Barnes ( Winter Soldier). Vi vil ikke spoile noget af handlingen fra “End Game”, men vi kan sige at Captain America spiller en væsentlig rolle i forhold til Sam Wilsons karakter The Falcon. Derfor synes vi det er helt oplagt at se både Captain America og Avengers “End Game”, inden du kaster dig over the Falcon & The Winther Soldier. De er begge  tilgængelige på Disney+.

2. Action og overdådig scenografi

Hvis du er en sucker for rendyrket action, fantastiske kulisser og den nyeste teknologi, så bliver der som regel ikke sparret på noget, når Disney folder sig ud. Det tyder absolut heller ikke til at være tilfældet, hvis man skal dømme ud fra traileren, som du kan se nederst i artiklen her. Og med et budget på 150 millioner dollars, så burde der også være plads til at kæle for detaljerne.

3.  Kom med på Marvel holdet

Som nævnt tidligere, så kommer vi til at se meget nyt fra Marvel-universet på streamingtjenesten Disney+. Derfor er det en oplagt mulighed for at at starte fra en ende af og være helt up to date med både karakterer, handling og det overordnede Marvel univers. Undertegnede kom selv relativt sent igang med filmene på trods af, at jeg har en kælder fyldt med Marvel tegneserier fra min barndom. Det er et univers, der giver anledning til mange gode samtaler og en oplagt mulighed for at nørde og pleje sin fandom.

Lige nu kan du få Disney+ til 79 kr. for et månedligt abonnement. Du kan også få et helt år for 790 kr. og derved spare 15% på dit abonnement. Tilmeld dig her

Læs også: Endelig er den her: 5 gode grunde til at se Zack Snyders Justice League

Læs også: Vi griner så vi ikke græder: Krimi og krampelatter til true crime entusiasten

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like