3 stærke krimiserier: Månedens serietip på C More

Foto: Reprisal/Katherine (Abigail Spencer)/Fred Norris/Hulu

Denne måneds C More-anbefalinger byder på tre fængslende krimi-thrillers, der hver har en historie fyldt med mystik, spænding, og nervepirrende twists.

Jægerne sæson 2

Foto: Jægerne/Rolf Lassgård/C More

Er du til skandinavisk krimi-drama, så er C Mores orginialserie Jægerne noget for dig. Serien er en spin-off til de to Svenske hitfilm ved samme navn, som udkom i henholdsvis 1996 og 2011. Og nu har C More fået premiere på anden sæson af serien.

Efter mange år som politimand i Stockholm er Erik Bäckström (Rolf Lassgård, En Mand Der Hedder Ove) flyttet tilbage til sin hjemby i Nordsverige, hvor han lever et tilbagetrukket liv. Kriminalitet og korruption er udbredt i det lille samfund, og Bäckström dykker ned i en sag som viser sig at stikke dybere, end han først troede. 

LÆS OGSÅ: Nye serier på streamingtjenesterne i marts 2021

I rollen som Bäckströms nevø kan du opleve Johan Marenius Nordahl (Gåsmamman), og i den nye sæson er talentfulde Lena Endre (Kingsman: The Golden Circle) kommet til. Instruktørerne bag denne populære Nordic Noir-serie er Jens Jonsson (Kongen af Ping Pong) og Johan Lundin (Fartblind). Den nye sæson er produceret af Per Janérus (Modus) og Björn Carlström (Classmates).

The Missing

Foto: The Missing/C More

Hvis du elsker mysterier, der indeholder fascinerende fortællinger i form af puslespil, så vil du elske The Missing

Serien følger Tony (James Nesbitt, The Hobbit trilogy) og Emily (Frances O’Conner, A.I. Artificial Intelligence), der er taget på ferie i Frankrig med deres femårige søn. Et mareridt udspiller sig, da sønnen forsvinder, og en langvarig og hektisk efterforskning indledes med gribende twists på vejen. 

LÆS OGSÅ: Dyk ned i sexkulten NXIVM på C More

I rollen som efterforskningens mesterdetektiv kan du opleve en af Frankrigs mest populære skuespillere, Tchéky Karyo (The Patriot). The Missing er skrevet af brødreparret Jack og Harry Williams, som har skrevet tryllebindende thrillerserier som Retribution og Baptiste. The Missing har opnået en imponerende score på 8.2 på IMBD og har fået både Emmys og Golden Globe-nomineringer. 

Reprisal

Foto: Reprisal / Fred Norris/Hulu

Er du til femme fatales og krimi-noir med et amerikansk twist, så er thriller-serien Reprisal et oplagt valg.

Katherine Harlow (Abigail Spencer, Mad Men) oplever en nyfunden hævntørst, efter hun er blevet efterladt til døde af sin bror og hans bande. År efter – nu under navnet Doris – er hun klar til at få hævn, og med blod på tanden infiltrerer Doris banden for at knuse dem indefra.

Reprisal byder på ti actionfyldte afsnit, som er produceret af Warren Littlefield, produceren af hit-serierne The Handmaid’s Tale og Fargo. Castet består af stjerner som bl.a. Rodrigo Santoro (Westworld) som spiller bandemedlemmet Joel Kelly, og Mena Massoud (Aladdin) som grønskollingen Ethan Hart. Serien er skabt og skrevet af Josh Corbin (Quantum Break).

LÆS OGSÅ: Gensynsglæde: 5 serier du kan se igen og igen og …

LÆS OGSÅ: David Tennant spiller hovedrollen i ny true crime-serie

LÆS OGSÅ: What to Watch: Episode #5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like