4 serier jeg ser frem til i november

(Foto: Tell Me A Story/HBO)

November er over os, og med den kommer der nye serier på diverse streamingtjenester. Hvis du også mangler noget nyt at binge, så kan denne liste måske være behjælpelig!

(Foto: Sally4Ever/HBO)

Sally4Ever (HBO)

Premiere: 5. November

I ti år har Sally (Catherine Shepherd) og David (Alex McQueen) levet et helt normalt, borderline kedeligt liv sammen, men da David frier til Sally, får hun en krise med sig selv og ender ud på et erotisk eventyr med Emma (Julia Davis). Serien er fra England, og jeg forventer masser af tør, upassende humor samt sjove afsnit med dybde.

(Foto: Sick Note/Sky One)

Sick Note (Netflix)

Premiere: 23. November

Hvis du også har savnet Rupert Grint (kendt som Ron Weasley i Harry Potter-franchisen), så kan du godt begynde at glæde dig!
Sick Note er en sort komedie, hvor man følger en doven, træt og lad Daniel Glass (Rupert Grint), der fejlagtigt bliver diagnosticeret med en dødelig sygdom. Han opdager at alle omkring ham begynder at behandle ham bedre og er sødere ved ham – så selv, da han finder ud af fejlen, fortsætter han med at lade som om han er syg, og det leder til løgnehistorier og forbrydelser.

Rupert Grint spiller overfor b.la. Nick Frost (kendt fra Cornetto-triologien) og Lindsay Lohan.

(Foto: The Kominsky Method/Netflix)

The Kominsky Method (Netflix)

Premiere: 16. November

Endnu en komedie-serie fra Netflix! Michael Douglas spiller en skuespiller som efter få års success begynder at coache andre skuespillere i Hollywood med varierende resultater. Michael Douglas (kendt fra Wall Street, Ant-Man og Basic Instinct) spiller overfor Alan Arkin (kendt fra b.la. Little Miss Sunshine og Argo), og der er lagt i kakkelovnen til grin og upassende humor.

(Foto: Tell Me A Story/HBO)

Tell me a Story (HBO)

Udgivelse: 8. November

Verdens mest kendte og elskede eventyr kommer på banen igen – denne gang fortalt fra et mere dystert og makabert synspunkt. Alle historierne bliver fortalt i moderne tid, i New York City, og første sæson væver ”De tre små grise”, ”rødhætte” og ”Jack og Bønnestagen” sammen til tre twistede, creepy og psykologiske historier sat i moderne tid.

Skuespillere er b.la. James Wolk (kendt fra Mad Men), Billy Magnussen (kendt fra Into The Woods og Game Night), Danielle Campbell (kendt fra The Originals) og Dania Ramirez (kendt fra X-Men og Devious Maids).

Alt i alt ser det ud til, at november måned bliver en møggod måned for serie-elskere!

Læs også: Kan du huske serien? Batman

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i november

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like