5 efterårsserier du bør se + Rabatkode til take-away

(Foto:Adobe)

Indrømmet!: det har næsten ikke været sommer i Danmark. Men på trods af at efteråret i realiteten har varet i flere måneder, vil Vi Elsker Serier markere, at efteråret nu også rent kalendermæssigt officielt har indfundet sig. Og hvilken bedre måde at gøre dette på, end ved at præsentere 5 bud på serier, der er værd at varme sig på, når dagene bliver kortere og vejen ud af sengen synes længere. Samtidig har vi teamet up med Just-Eat, der giver jer læsere 15% rabat på jeres næste ordre – for som vi alle ved er kombinationen af serier og mad leveret til døren jo perfekt!

Bestil din take-away på www.just-eat.dk eller på Just-eat appen som kan downloades i App Store og brug koden: VES15. Koden virker til og med søndag d.8/10.

Vi giver her vores bud på 5 serier i efteråret, du bør tjekke ud, så det bliver lidt nemmere at komme igennem de grå dage:

Mindhunter

David Fincher – ja det er ham med Se7en og Zodiac – har lavet serien Mindhunter, der foregår i sen-70’erne og omhandler seriemorderes psykologiske forfatning. Serien bygger på bogen Mind Hunter: Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit og har Jonathan Groff (Looking og Glee) og Holt McCallany (Fight Club og Men of Honor) i hovedrollerne. Forventningerne til Finchers serie er naturligvis store. Personligt ville jeg blive enormt skuffet, hvis ikke menneskets sadistiske, beregnende og udslettende sider blev udstillet på bedste neglebidende vis. Og når man tænker på Finchers fornemmelse for de dystre og rå settings, forventer jeg desuden en udpræget æstetisk oplevelse på det visuelle plan.  Du kan se Mindhunter på Netflix fra 13. oktober!

(Foto:Netflix)

Se trailer her

The Exorcist

  1. september skydes 2. sæson af The Exorcist i gang på FOX. Første sæson om dæmonuddrivelserne blev en kæmpe succes og vi kan derfor ikke vente med at se, hvad Jeremy Slater (The Lazarus Effect) har til os denne gang. Til dem der ikke er bekendt med serien endnu, men som synes at titlen lyder bemærkelsesværdig bekendt, må man bare sige, at det er der en god grund til. Serien er nemlig kædet sammen med filmen af samme navn fra 1973 som efterfølger i The Exorcist Franchise. Er du til horror når de mørke tider kommer? Så er denne serie sandsynligvis noget for dig.

(Foto:You Tube)

Se trailer her

Curb Your Enthusiasm

Larry David er tilbage! HBO Nordic sender snart de 10 afsnit af den nyeste sæson af kultserien. Vi er nået til 9. sæson, og forestil dig hvilket pres, der hviler på David. Han skal præstere at være sjov på en holdbar, genkendelig og dog ny (!) måde… FOR NIENDE GANG! Jeg må dog indrømme, at jeg ikke tvivler et øjeblik på at det lykkes – for manden er jo genial. Store dele af det tidligere hold er stadig på rollelisten, og når man dertil lægger annoncerede gæsteoptrædener fra folk som Bryan Cranston (Breaking Bad) og Lauren Graham (Gilmore Girls), kan udsigterne til vinterdepressionen godt udskydes. Behandlingen hedder i år hverken lykkepiller eller samtaleterapi – den hedder Curb Your Enthusiasm og den starter 2. oktober.

(Foto: HBO Nordic)

Herrens veje

Hvilken rolle spiller religion i vores moderne kultur? Og hvorfor er størstedelen af erklærede ateistiske danskere medlem af en religiøs organisation som folkekirken? Det er spørgsmål som disse, DR behandler i deres nye søndagssatsning. Gennem et tilbageskuende historisk blik vises det, hvordan de forhold i nutiden vi tager for givet, er opstået. DR har altid været garant for at sparke til danskernes historieforståelse – husk bare Matador, Krøniken og 1864 – og gør det endnu en gang. Hvor det tidligere har været samfundsudvikling, teknologi og national selvforståelse der blev behandlet, er det denne gang vores kristne arv der står for skud. Serien er som bekendt allerede i gang, så skynd dig at se første afsnit på nettet og sæt dig så til rette på søndag til en gang historieoplysning af bedste skuffe.

(Foto:DR)

Stranger Things

Med fare for at favorisere Horror-serier på denne liste, afsluttes den med Stranger Things, hvor 2. sæson kommer på Netflix 27. oktober. The Duffer Brothers’ successerie om mystiske og overnaturlige forhold omkring drengen Will Byers forsvinden, foregår stadig i byen Hawkins, dog et år efter begivenhederne i sæson 1. Der udover står det klart, at Noah Schnapp og Joe Keery vil få mere fremtrædende roller i den nye sæson. Vi Elsker Serier elsker paranormalitet og når det er leveret overbevisende, kan vi ikke få nok. Vi gætter på, at du ikke bliver skuffet, hvis Stranger Things bliver DIN efterårsserie.

(Foto: You Tube)

Se trailer her

Så hop under dynen, bestil din take-away og lad disse serier viske bevidstheden om snarlig regn, rusk og vinterdepression væk… væk… væk……

(Foto: Adobe)

Dette indlæg blev præsenteret i samarbejde med:

 

Læs også: Personlighedstest: Du spiser, hvad du ser!

Læs også: Anmeldelse af Netflix serien The Americans

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like