5 fede serier på C More

Foto: Kennedy McMann som Nancy Drew/Robert Falconer/The CW/The CW Network, LLC.

Vi Elsker Serier har udvalgt fem af de fedeste serier på C More.

Charmed

Kunne du godt lige Heksene fra Warren Manor? Så kommer du til at elske serien, der er en genoplivning af den klassiske serie om de tre søstre med magiske evner!

Foto: Charmed/C More

Efter deres mors tragiske død opdager tre søstre, at de er magtfulde hekse – og med det følger der både fjender, ny kærlighed, bommerter, akavede dates (der måske bliver bremset af en dæmon eller noget) og skæbnesvangre profetier.

Den er binge-værdig med masser af grin og drama og får premiere på C More den 20. december 2019.

Nancy Drew

Baseret på bøgerne af samme navn kommer serien om amatør-detektiven Nancy Drew!

Foto: Kennedy McMann som Nancy Drew/Robert Falconer/The CW/The CW Network, LLC.

Hvis man er en fan af Riverdale eller en serie, der ligner den, vil man komme til at elske Nancy Drew. I serien følger vi den unge, rødhårede pige Nancy, når hun efterforsker diverse sager, alt imens hun forsøger at lægge sin fortid langt bag sig. Inden hun får set sig om, er hun pludselig selv en hovedmistænkt i en mordsag!

Se Nancy Drew her

The Capture

Hvis du også slugte The Bodyguard (serien, altså), eller generelt bare er kæmpe fan af krimi, så er denne serie om overvågning og misinformation virkelig noget for dig!

Foto: The Capture/C More

Soldaten Shaun bliver frikendt for en krigsforbrydelse, men han mistænkes snart for at have kidnappet sin forsvarsadvokat. Kriminalkommissær Rachel til opgave at efterforske sagen, og hun indser hurtigt, at noget er rivende galt.

Se The Capture her

Den Røde Enke

En svensk krimi-thriller? Hvem vil dog sige nej til det!?

Vi følger Sonja, der vågner op på hospitalet, efter hun har været i et koma i seks måneder. Hendes familie er splittet for alle vinde, og hun har behov for at komme ovenpå igen – men hun frygter for sin sikkerhed, og det amerikanske politi bliver involveret.

Foto: Den Røde Enke/C More

Sonjas mand levede nemlig som pusher, og det farlige job kostede ham livet. Nu lever Sonja og hendes familie et dødsensfarligt liv, og hun gør alt for at beskytte dem mod den kriminelle underverden.

Se Den Røde Enke her

Mr. Mercedes

Hvis du er en lille smule til gys, en masse til krimi og endnu mere til drama og thriller, så er Mr. Mercedes virkelig noget for dig!

Foto: C More

Serien er baseret på Bill Hodges-trilogien af Stephen King. Vi følger den pensionerede politibetjent Bill Hodges, der to år efter sin sidste sag, en brutal og grusom massakre af 16 mennesker, stadig grubler over sagen. Da gerningsmanden kontakter Bill, genoptages sagen, og Bill forsøger at redde den verden, han befinder sig i.

Se Mr. Mercedes her

LÆS OGSÅ: Serier vi glæder os til i 2020

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like