5 Mandril-karakterer vi savner!

Problemet med karaktererne i Casper og Mandrilaftalen er, at man kunne have nævnt næsten hvilken som helst, og så ville de have gjort sig godt på en liste som denne. F.eks. er der ikke fundet plads til mesterlige personligheder som Broder Salsa, Lars Pejsekammer, Kresten Pikhår, Fissirul Lohmann eller Tanja. Heller ikke Beelzebub Komseda har klaret cuttet. Mandrillens koncept, at en grim hat og et mærkeligt navn skaber en karakter, har budt os på et overflødighedshorn af fede typer, og her er de fem, jeg savner mest:

Wandy Thyskæg

Med sine i smerte hævede arme og sit wannabe 90’er-Mogens Lykketoft-skæg, kan man ikke undgå at føle med stakkels Wandy, når han livstræt proklamerer at ”a har fåen pest”. Det danske sundhedssystem bliver herefter revset. Behandlingsformen (en enoooorm pille på 7 gange 9 meter, der skal sluges i én omgang og kun fås i 10-styks hos a’bager) har besværliggjort Wandys liv helt ekstremt. Man forstår ham derfor til fulde, når han beder Casper stoppe med at grine af hans uheldige situation: ”Aaaahr men så la do vær…”

”Wesley Snipes”

Magen til generøs og positiv person skal man lede længe efter. Wesley Snipes i Lasse Rimmes version elsker at være i Danmark, har en festlig orange rullekravesweater på, skamroser Rene Dif, bor i husbåd(e) og hjælper fattige unge fra forstæderne i sit Black Education Project Foundation. Eneste kritikpunkt er dog hans noget anstrengte forhold til lerduer og forkærlighed for guns, men dette kan selvfølgelig tilskrives påvirkningen fra amerikansk kultur generelt.

Conan Lurbakke

Vi kender alle det at glemme vigtige ting. Derfor har vi alle en indre Conan. Han er nemlig, som vi lærer af Caspers introduktion, ”ude af stand til at huske noget som helst”. Hans løsningsmodel på problemet – gules post-it’s med tekst – er årsag til megen sjov, uanset om der er tale om penisreferencer (”23 cm – måske?”), basale menneskelige behov (”2 liter letmælk, gær, ny kæreste”) eller mere lyssky foretagender (”møde med Olof Palme foran bio kl. 19 – Don’t miss it”). Dårlig hukommelse og dårlig noteteknik – Conan trak nitten da guderne delte ud af evner og kompetencer. Til vores held!

Lennart Bertelsen

Det kan godt være at Lennart Bertelsen aldrig har fået noget. Til gengæld er han nok det menneske i hele verden, der kan flest udtryk for det at dyrke sex. På denne måde bliver han et godt eksempel på det paradoksale forhold, at det folk taler mest om, ofte er noget de ikke kender til eller har prøvet. Vi får beskrevet alle Lennart tilløb til at ”knække anemoner med nakken”, ”få lidt pelsværk på knagerækken” og ”få fedtet rotten”. Men da Casper skærer ind til benet, og afkræver svar på, om Lennart nogensinde har været sammen med en kvinde, må han duknakket ryste på hovedet og svare benægtende. Stakkels Lennart.

Gentleman Finn

I den moderne verden skal vi gerne spille vores roller perfekt og udkaste forskellige projekter, der definerer os som person. Som udgangspunkt gør Gentleman Finn dette til perfektion, men… når det så kommer til, hvilke roller og projekter han kaster sig ud i, må man som Casper sige ”eeeeeeeeej”. Han flirter nemlig både med nazisme, pædofili, satanisme og har sex med sovende kvinder. Den eneste ’beskæftigelse’ (hvis man kan betegne det som sådan) der falder i god jord hos Casper er da G-Finn byder ind med, at han er blevet homoseksuel. Det er i orden.

Og lad det også være de afsluttende ord fra Vi Elsker Serier til karaktererne fra Mandrilaftalen… I er sgu i orden!

Se Wandy Thyskæg med pest her:

Læs også: Øgler,rustninger & whatever

Læs også: Klovn sæson 7 er bekræftet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like