5 serier der gør os sultne efter flere sæsoner

Foto: After Life/Ray Burmiston

Nogle serier er knap nok slut, før vi sidder sultne efter en ny sæson. Her får du i samarbejde med Hungry et bud på serier, der meget gerne må mætte os med flere sæsoner.

Foto: Mare of Easttown/HBO Nordic

Mare of Easttown

Serien Mare of Eastown på HBO Nordic med fabelagtige Kate Winslet har længe været på alles læber. Med god grund. Seriens første sæson har taget sine seere med storm grundet dens vanvittige gode håndværk. Serien er et vaskeægte whodunit-drama, hvor du afsnit efter afsnit må genoverveje, hvem du tror, der har begået den ugerning, der ryster hele byen.

Hele seriens cast spiller til perfektion, portrættet af det lille bysamfund og dens dynamikker er eminent, og så er seriens stærke uforudsigelighed sjældent set. Ikke nok med at hvert afsnit gør, at du sulter efter endnu et, så gør den stærke og hjerteskærende sæsonafslutning, at vi må have flere sæsoner.

LÆS MERE: Anmeldelse: Kate Winslet viser magtdemonstration i ‘Mare of Easttown’

Foto: After Life/Natalie Seery/Netflix

After Life

Kender du følelsen af at have bestilt take away og så sidde ustyrligt utålmodigt på sofakanten for hvert femte minut at kigge ud ad vinduet og håbe på, at din mad er lige på trapperne, bogstavelig talt? Sådan har vi det med tredje sæson af After Life, som heldigvis er ved at blive optaget. Serien er en skøn lille sørgmodig komedie med Ricky Gervais som sørgende enkemand. Serien dealer med det forfærdelige efterspil, der er, når man mister en, man har kær. Overlevelsen i en verden, der fortsætter på trods af at det, man opfatter som et uundværligt væsen forsvinder.

Serien er alvorlig og eftertænksom, men også tragikomisk og morsom. Takket være Ricky Gervais, der spiller eminent. After Life har ikke travlt og udfolder sit fine og quirky persongalleri, fuldstændig i sit eget rolige tempo. Derfor serverer After Life følelsen af at sidde utålmodigt og vente, men også følelsen af at være mæt, magelig og helt tilpas. Fuldstændig, som når du har modtaget take away og smasket dig godt tilrette.

LÆS MERE: 5 rigtig gode grunde til at se ‘After Life’ på Netflix

Foto: WandaVision/Disney

WandaVision

WandaVision på Disney+ er som ananas på pizza. Enten så elsker du det, eller også hader du det. Næsten alle har en holdning det. Sådan er det også med superhelteuniverset. Den første store Avengers-udvidelse fra film til serieformatet blev WandaVision og med enormt stor succes. Serien følger Wanda i tiden efter Avengers: Endgame. Hvert afsnit er forklædt som en trip down memory lane med diverse nostalgireferencer til tv-historiens amerikanske sitcom-formater. Det, blandet med de mange referencer fra foregående eller kommende film eller serier og til det oprindelige tegneserieunivers, gør WandaVision til et mesterværk.

Du kan roligt sætte dig til at afkode hver en detalje, for alt har en mening. Formentlig fortsætter historien om Wanda og Vision i andre film eller serier, men nøj, hvor ville endnu en sæson af sådan en kvalitet være skønt. Hvis WandaVision er ananas på pizza, så skal jeg bede om et stykke mere, snarest muligt, tak.

LÆS MERE: Anmeldelse: Marvel gør, hvad Marvel gør bedst i ‘WandaVision’

Foto: Normale mennesker/DR TV

Normal People

Den irske ungdomsserie Normal People på DR var brændende varm, som kombinationen af chili og ingefær i din thairet. Spicy! Det hede forhold mellem introverte Marianne og søde Connell følger vi fra dets spæde hemmelige start i gymnasiet, og indtil de befinder sig på universitetet. Forholdet er stormende, overophedet og lidenskabeligt. Naturligt nok gennemgår begge karakterer nogle år, hvor de er i udvikling, både med dem selv, hinanden og seksuelt. Normal People er et fint og ærligt portræt af den første forelskelse, ”den første gang” og personlig udvikling i de unge år.

Normal People er en af de bedste ungdomsserier, der nogensinde er lavet, og derfor sulter vi naturligvis efter flere sæsoner. Desværre er der endnu ingen rygter om en sæson to, men i stedet om to ekstra afsnit, der skulle vise os, hvordan fremtiden ser ud for de to hovedroller i deres 40’ere. De har dog endnu ikke set dagens lys.

LÆS MERE: Anmeldelse af ‘Normale mennesker’

(Foto: Mindhunter/Netflix)

Mindhunter

Selvom det efterhånden er hele fire år siden, vi første gang fik fornøjelsen af Mindhunter på Netflix, så er det en craving, vi ikke har kunne få stillet siden. Nyheden om, at sæson tre blev skrottet, var knusende, men håbet er endnu ikke slukket fuldstændig. Serien blev skabt af blandt andre David Fincher, hvilket i sig selv er et kæmpe kvalitetsstempel. Manden, som står bag legendariske filmtitler som Seven, Fight Club og Zodiac, leverer verdensklasse uhygge i Mindhunter.

Serien begynder i 1970’erne og bevæger sig roligt op gennem tiden med én ting i fokus for tidslinjen: Seriemordere. Ikke bare hvilke som helst seriemordere, men berømte og berygtede amerikanske seriemordere som Ed Kemper, Son of Sam og Charles Manson. Serien følger FBI-agenterne Holden Ford og Bill Tenchs forsøg på at forstå og derved forebygge seriemorderes bestialske gerninger. En must-see-serie, som vi nægter at opgive håbet om endnu en sæson af, en dag, i fremtiden.

LÆS MERE: 10 serier med seriemordere du bør se

Er du sulten? Så prøv Hungry.

Hungry hjælper dig nemlig med at finde de bedste take-away oplevelser fra de lokale restauranter nær dig.

Er du til sushi, saftige burgere, sprøde pizzaer eller noget helt fjerde, så kan du med Hungry finde dit lokale take-away sted. På Hungry finder du byens bedste restauranter og kan få det bedste af det bedste hjem i sofaen. Levering direkte til din dør. 

Helt ekstraordinært får du lige nu 10% rabat med koden “streaming”!

*Gælder én gang pr. kunde t.o.m juli måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like