5 serier jeg glæder mig til at se i 2019

(Foto: The Witcher/Netflix)

Der er allerede SÅ mange gode serier, og det ser ud til, at 2019 bliver endnu et godt år for serier og TV! Der er gensyn med gamle serier (nye sæsoner og reboots) og helt nye serier kommer også i 2019! Disse 5 glæder jeg mig helt vildt til:

(Foto: Mindhunter/Netflix)

Mindhunter (Sæson 2)

Jeg kan næsten ikke vente til Mindhunter’s anden sæson kommer ud – Netflix ramte lige midt i mit seriemorder-true-crime-hjerte, og den tog mig med storm.

Mindhunter foregår i 70’erne, og vi følger FBI-agenten Holden Ford (der er baseret på den ægte vare, John E. Douglas) og hans partner, Bill Tench, mens de rejser rundt i USA og snakker med seriemordere, for at forstå dem bedre og dermed skabe den afdeling i FBI der omhandler profilering af mordere med mere. Det er en intens, fed serie og den fortjener et kig (og mange flere sæsoner)!

Første sæson kan findes på Netflix.

Avatar: The last Airbender

Ja, ja, jeg ved det – det gør stadig ondt at tænke på M. Night Shyamalans live-action film, der (næsten) ødelagde Avatar for de fleste – men træk vejret dybt, for Netflix laver en live-action TV-serie! Det bliver interessant at se, hvordan Netflix håndterer Aang, de fire elementer og the fire nation – men jeg holder håbet højt, og forventer at Netflix får produceret nogle fantastiske afsnit!

(Foto: The Witcher/Netflix)

The Witcher

Jeg kan SLET IKKE VENTE! The Witcher bliver en fantastisk serie fyldt med monstre, magi og sat i nogle fantastiske omgivelser.
Der har været lidt kontrovers om castingen (blandt andet Henry Cavill som hovedrollen, Geralt), men jeg forventer et stort show på niveau (produktionsmæssigt i hvert fald) med Game of Thrones. Vi kommer til at følge witcheren Geralt (før Rivia) på hans mange eventyr og gennem de personer og monstre han møder.

Netflix lægger op til en helt igennem smuk og spændende serie, og som en, der har spillet spillene, så glæder jeg mig helt usandsynligt meget til at se, hvad Netflix finder på!

Lord of the Rings

Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte! Amazon Prime har samlet en af de bedste trilogier op, støvet den af og giver den et friskt pust i form af en tv-serie! Verden kan ikke få nok af Ringenes herre, og Amazon Studios (serien kommer på Amazon Prime Video) bruger efter sigende over 1 billion (!!!!!!) dollars på at producere serien, så mon ikke den får et sindssygt smukt sceneri, effekter og et cast, der er perfekt – selvom ingen selvfølgelig kan måle sig med de originale. Den er sat op til at være 5 sæsoner, og J.D Payne og Patrick McKay (Godzilla vs. Kong og Star Trek) styrer showet, så det kan vel kun blive godt!

(Foto: Watchmen/HBO)

Watchmen

Ja tak! Endnu en tegneserie der kommer til den lille skærm, og det virker til at det bliver endnu en succes for HBO. Selv efter 9 år, er Watchmen stadig betragtet som en af de mest undervurderede superhelte-film nogensinde, og det var vel også kun et spørgsmål om tid, inden den blev samlet op. Serien bliver baseret på tegneserierne af Alan Moore, hvor superhelte er ulovlige og ”farlige” i den almindelige verdens øjne.
Serien vil blive instrueret af Damon Lindelof, der b.la. har stået for Lost og også var medforfatter på Tomorrowland og Star Trek: Into Darkness.

Andre serier, der kommer i 2019

Game of Thrones, sæson 8 (HBO Nordic)
Guillermo Del Toro’s 10 after Midnight (Netflix)
Big Little Lies, sæson 2 (HBO Nordic)
Stranger things, sæson 3 (Netflix)
Peaky Blinders, sæson 5 (C More)
True Detective, sæson 3 (HBO Nordic)

Læs også: 4 serier jeg glæder mig til i november

Læs også: 5 grunde til at glæde sig til Peaky Blinders sæson 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like