5 tvivlsomme typer på en kaffebar

Efter en start på 2018, hvor jeg havde været begravet i true crime derhjemme, var det tid til at tage imod familiens velmenende råd og “komme lidt ud”. I håb om at møde virkelige og normale mennesker efterlod jeg Unabomberen, diverse Real Detective-efterforskere og alskens Mindhunter-mordere derhjemme og stavrede afkræftet og lyssky ned ad Åboulevarden mod hjørnet af H.C. Andersens Boulevard og Vesterbrogade. Ind på kaffebaren og nyde min cortado.

Enlig mand

Men vent… Er det her virkelig så normalt? Hvem er ham derovre? Enlig mand på en kaffebar, lidt usoigneret og afvigende blik… Han minder da lidt for meget om Danilo Restivo (fra Witness Murder Files). Han har noget mærkeligt i tasken… Er det hår? Har han været på turné rundt i Københavns busser og klippe hårtotter af intetanende kvinder?

Mor med barnevogn

Og prøv at se hende der. Ja, hun griner, snakker og vipper sin barnevogn – men det kan enhver jo gøre. Er vi overhovedet sikre på, at hun har en baby? Det er jo ganske normalt at stjæle andres børn efterhånden. Både psykopater, krænkere og folk der ikke selv kan få børn, bortfører jo i vore dage andres afkom til højre og venstre. Hun er jo vanvittig! Ved nærmere iagttagelse har hendes latter en nervøs og på det nærmeste anstrengt kant. Creeeeeeepy.

Dobbelt-havre-latté-med-kokosmælk-shot-typen

“EN DOBBELT-HAVRE-LATTÈ MED KOKOSMÆLKESHOT!” Lyder det pludselig med lystig stemme gennem luften…. Ååååååh nej… Folk med SÅ specifikke ønsker er enten rablende sindssyge eller… endnu værre: De bestiller en donut og så ved man – af bitter erfaring – at ordensmagten er ‘in the house’. Og hvis først de er det, så er morderne, tyvene og voldsmændene IKKE langt væk.

 

Big Spenderen

Og dér sidder han… The Big Spender! Vifter med pengesedler og Gucci-ur foran den unge kvinde, han prøver at imponere. Hvordan hopper hun dog på den slags? Snart ligger hun og forbløder i skoven omkring hans nordsjællandske domicil. Hans type venter jo bare på et uopmærksomt øjeblik på et øde sted og så BANG! Så slår han til, og den stakkels, uskyldige kvinde er færdig. Hvor er det tragisk, at deres første måde skulle være på dette hyggelige sted. Nej, jeg må væk! Jeg kan ikke holde ud at være vidne til det her…

 

Serienørden med paranoia

Min flugt ned på toilettet afføder aftenens største chok. Her toner den værste type frem. Åh gud, kunne det dog ikke undgås! I spejlet ser jeg… mig selv. En paranoid serienørd uden grounding i virkeligheden. True Crime er godt, men har jeg godt af det i dén mængde? De fleste mennesker er jo søde og rare, men verden farves af de øjne, der ser, og mine øjne har set for mange mord. Jeg skulle nok heller ikke ha drukket den sjette kop stærke kaffe. Godt de også har te.

Fylder serie også meget i dit liv? Se hvad der kan ske, når det går helt i sort for os her.

Er du en af ovenstående typer ligesom mig? Fortæl os hvem i Facebook tråden, og vi trækker fem heldige vindere, der får to værdibevis til valgfri drikke hos Espresso House og Baresso i hele landet. Vi trækker vinderne på mandag (2.påskedag).

PS. Husk at støt vores serieklub for kun 180 kr. pr.år, så får du invitationer til vores arrangementer og masser af andre fordele. Derudover får du også en gratis drik hos Espresso House & Baresso.

God påske og god fornøjelse!

Læs også: HBO Nordic giver dig 3 gode grunde til ikke at hade mandagen

Læs også: De bedste krimiserier på HBO Nordic

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like