5 uhyggelige serier du skal se på C More

Foto: Mr. Mercedes – Sæson 3/C More

Har du streamingtjenesten C More, og er du til uhyggelige serier, finder du her et bud på fem serier, du simpelthen skal se.

Mr. Mercedes

De tre sæsoner af thrillerserien Mr. Mercedes er ikke til at komme udenom, når vi taler om uhyggelige serier. Stephen Kings bestsellertriologi Mr. Mercedes (Mercedesmanden), Finders Keepers (De der søger) og End of Watch (Vagt forbi) lægger inspiration til, og den handler om en efterforsker, der plages af en gal seriemorder. What’s not to like?

Foto: Mr. Mercedes – Sæson 3/C More

I serien medvirker Brandan Gleeson (Assassin’s Creed og Harry Potter og dødsregalierne), Holland Taylor (Two and a Half Men og The L Word), Jharrel Jerome (When They See Us) og Justine Lupe (The Marvelous Mrs. Maisel og Succession).

Condor

Kunne du lide uhyggen i Homeland, får du med garanti kuldegysninger af thrillerserien Condor, som er baseret på bogen Six Days of the Condor af James Grady.

Foto: Condor/C More

Condor handler om den unge CIA-analytiker Joe Turner, der pludselig bliver en del af en plan, som inkluderer drab på millioner af mennesker. Turner forsøger at stoppe den drabelige plan, men han må også kæmpe for sit eget liv.

Skaberne hedder Todd Katzberg og Jason Smilovic, som også stod bag Kidnappet i 2006. Blandt de medvirkende er Max Irons (Tutankhamun), Kirsten Hager (Gotham) og Bob Balaban (The Politician).

ASH vs Evil Dead

Horrorklassikeren Evil Dead blev i 2015 genoplivet som serie med titlen ASH vs Evil Dead, og nu kan du se alle tre sæsoner af den komediefyldte horrorserie på C More.

Foto: ASH vs Evil Dead/C More

I ASH vs Evil Dead er menneskeheden endnu en gang truet. Antihelten Ash (Bruce Campbell kendt fra Evil Dead) har ved en fejl fået de levende døde, Deadites, og han må derfor skrue sin motorsav på armen for at komme de groteske monstre til livs.

C More lover med ASH vs Evil Dead en blanding af Motorsavsmassakren og The Walking Dead – bare endnu vildere! Serien er bl.a. skabt af Ivan Raimi, som også stod bag horrorfilmen Drag Me to Hell, og på rollelisten finder vi ud over Bruce Campbell også Ray Santiago (Speed of Life) og Dana DeLorenzo (Perpetual Grace, LTD).

Broen sæson 1-4

Den svensk-danske krimiserie Broen får klart en plads på denne liste over uhyggelige serier. Har du ikke set den, venter der en omgang nervepirrende underholdning.

Foto: Broen/Ola Kjelbye/C More

I serien følger vi den fagligt dygtige, men knap så sociale efterforsker Saga Norén (Sofia Helin), der sammen med sin kollega (Kim Bodnia/Thure Lindhardt) opklarer spektakulære og tankevækkende mordsager.

Harry Quebert-affæren

Harry Quebert-affæren er en nervepirrende og kontroversiel krimiserie om forfatteren Harry Quebert. Hans relation til den kun 15-årige Nola udvikler sig til et mordmysterium, da Nolas lig pludselig bliver fundet i Harrys have. Mordmistanken klæber sig til ham, da man finder originalmanuskriptet til Harrys roman blandt ligresterne.

Foto: Harry Quebert-affæren/C More

I serien medvirker blandt andre Patrick Dempsey (Greys hvide verden) og Ben Schnetzer (Happy Town). Du kan læse vores anmeldelse af Harry Quebert-affæren her.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Peaky Blinders sæson 5

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like