50% rabat i shoppen til vores trofaste følgere

Vi Elsker Serier fejrede i sidste uge 2 års fødselsdag, og det er vi enormt stolte over. Vi er simpelthen så glade for den støtte og opbakning, vi har fået af vores mange fans og følgere på Facebook, Instagram og på sitet. Med jeres støtte kan vi forhåbentligt fortsætte med at levere gratis kvalitetsindhold og lægge de timer der kræves, for at blive Danmarks bedste og største seriefælleskab. En af kilderne til at holde vores site i live er at sælge tøj og merchandise med referencer til serier i vores webshop. Så undgår vi at støje for meget med irriterende og irrelevante reklamebudskaber, og vi er også fri for at opkræve betaling for at læse vores indhold.

Vi har fået en dygtig tegner ved navn Sort Streg til at lave original fan-art inspireret af vores favoritserier, og vi laver også merchandise med vores egne brands: Vi Elsker Serier & We Are Streamers.

Vi giver dig lige nu en rabat på 50% på alle produkter til og med d.31/3. Du får samtidig automatisk 3 produkter til 2 produkters pris, hvis du bestiller 3 ting i shoppen ( Gælder dog ikke serieklub medlemskab). Hvis det produkt du bestiller ikke er på lager, så er du velkommen til at skrive til os på: [email protected], så vil vi hurtigst muligt få det bestilt hjem til dig. Husk også at der altid er fri fragt, hvis du køber produkter for over 600 kr.

Brug koden ‘Shop50’ når du bestiller.

Vi har samlet en række produkter, som kunne være inspiration til dit næste køb:

Two Birds with one stone t-shirt – En t-shirt, som du kan bære, hvis du er fan af Twin Peaks eller hvis du bare elsker t-shirts med fede motiver. 

Køb her: https://goo.gl/eAh5PM

Clue: Alle der har set Twin Peaks The Return ved at sætningen Two Birds with one stone “måske” er en af de mest centrale dele af plottet. Vi siger måske, fordi intet jo er sikkert i Twin Peaks.

Strange is the new normal t-shirt – Den kan bæres af alle, der er vilde med den 80`er-nostalgiske serie Stranger Things, og personer der kun ser sig selv som deltidsnormale.

Køb her: https://goo.gl/ThGPt2

Kaffekrus med seriemotiver & statements – Alle seriefans ( Uden undtagelser) drikker enten meget “damn good coffee” eller the, når de investerer timevis af  værdifulde timer i sofaen i selskab med deres favoritserier, så derfor SKAL du kunne blære dig overfor dine gæster, dele passionen med din kæreste eller byde mor på en ægte seriekop, når hun kommer forbi for at passe dine børn eller vasker dit beskidte vasketøj.

Køb her: https://goo.gl/KJSbZT

Tote bag med Stranger Things-insireret motiv – Gå foråret i møde på den helt rigtige måde. En tote bag er bæredygtig, praktisk & fyldt med statement-værdi. Derudover er det en ret skarp pris, hvis vi selv skal sige det. Du får 3 og betaler kun for 1, hvis du bruger koden shop50

Køb her: https://goo.gl/btrhs

Owl from the lodge plakat i A4 og A3 – Twin Peaks-inspireret motiv, der vil klæde enhver seriefans væg, og enhver der ønsker lidt kant til indretningen i dagligstuen, entreen, soveværelset eller køkkenet.

Køb her: https://goo.gl/ckvtr

Clue: Sætningen “The owls are not what they seem” er nok en af de mest kendte replikker fra Twin Peaks. Og den er efter vores mening direkte synomym med hele Twin Peaks-universet, hvor intet er som det ser ud til at være.

Vi håber, du er blevet inspireret?  Tag gerne et kig de mange andre produkter i shoppen. Se mere her: https://goo.gl/ZugW4L.

God fornøjelse

Læs også: Stranger Things 3 tilføjer nye roller

Læs også: Den store seriequiz 2018

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like