Glæd dig til januar på C More!

Dette indlæg er præsenteret i samarbejde med:

Med Telmore kan du få syv stærke streamingtjenester sammen med dit mobilabonnement, blandt andet HBO Nordic, C More og TV 2 Play. Se mere her

Streamingtjenesten C More skyder året igang med masser af spændende serier, som du godt kan bruge juleferien på at glæde dig til. Du kan allerede nu se serier som Modus, Peaky Blinders, Riviera og The Girlfriend Experience. Derudover er der et stort udbud af film og børneindhold. Se overblikket over nye serier i januar her:

(Foto: C More)

Den 8. januar tager C More hul på den nye norske prisbelønnede dramaserie VALKYRIEN 1. Serien fortæller den dramatiske historie om lægen Ravn (Sven Nordin), der desperat forsøger at finde en kur til sin døende kone Vilma (Pia Halvorsen). For at finansiere jagten på kuren, åbner han sammen med dommedagsfanatikeren Leif (Pål Sverre Hagen) en illegal klinik, hvor Vilma også modtager behandling. Ravn er dog splittet mellem håbet om et mirakel, der kan redde Vilma, og hans etiske principper, som han konstant må gå på kompromis med.

(Foto: C More)

 

Endelig er sæson 2 af den prisbelønnede serie CARDINAL tilbage på C More. Det er blevet sommer i Algonquin Bay. Politiets efterforskning af John Cardinal (Billy Campbell) er blevet lukket, ikke mindst takket være hans kollega Lise Delorme (Karin Vanasse), der valgte at holde hånden over ham. Men idyllen rystes voldsomt, da en kvinde, der har overlevet en skudepisode, dukker op. Hun husker intet fra episoden. Cardinal og Delorme mistænker snart en mand, der dog inden længe findes brutalt myrdet. Det går op for Cardinal og Delorme, at det – eller den – de i virkeligheden leder efter, er langt mere farlig, end de først troede! Sæson 2 af Cardinal får premiere den 11. januar. Første sæson kan også streames på C More.

 

(Foto: C More)

Den prisnominerede dramaserie TURN er tilbage med sæson 4. Det er en mørk tid. Forræderen Benedict Arnold (Owain Yeoman) hævner sig på George Washington (Ian Kahn). Han indfanger spioner for at imponere sine engelske overordnede og dermed få grønt lys til at anføre et regiment mod amerikanerne. Samtidig lykkes det for Abe Woodhull (Jamie Bell) og de andre medlemmer af Culper Ring at flygte ud af Arnolds kløer, og utilsigtede konsekvenser tvinger Abe til at søge hævn! Skal han sejre, må han forsage sin blodtørst og rette sigtet mod det, som virkelig betyder noget – at vinde krigen! De første tre sæsoner af Turn bliver tilgængelige på C More samtidig med, at sæson fire får premiere den 17. januar

(Foto: C More)

I anden sæson af det overnaturlige thrillerdrama FALLING WATER (premiere den 19. januar) følger vi tre individer, Burton, Taka og Tess (David Ajala, Will Yun Lee, Lizzie Brocheré), som er fremmede for hinanden, men efterhånden indser, at de drømmer separate dele af en fælles drøm. Hver af dem længes efter noget, de kun kan finde i deres drømme – en savnet søn, en bortført kærester og en kur til en meget syg mor. Deres individuelle mål fører dem ud i en kamp om kontrollen over drømmen – en kamp med meget virkelige og livsfarlige konsekvenser.

(Foto: C More)

Amerikansk prisnomineret serie i seks dele baseret på en viral gyserhistorie. Livet bliver et sandt mareridt for fire venner, der har besøgt et mystisk hus. CHANNEL ZERO: NO-END HOUSE er en hårrejsende antologi, hvor hver sæson udgør en selvstændig skrækhistorie. I anden sæson følger vi fire venner, hvis liv udvikler sig til et sandt mareridt efter at have besøgt et mærkeligt hus med seks forskellige rum, det ene mere skræmmende end det andet. Premiere den 22. januar.

Læs også: Astrid Lindgren på C More

Læs også: QUIZ: Hvilken rå Peaky Blinders-karakter er du?

NYTÅRSTILBUD: Køb 3 produkter og betal for 2 i vores nye shop. Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like