5 seriehelte med god stil

Indlægget er præsenteret i samarbejde med:

 

(Foto: Hank Moody – Californication)

God stil kommer ikke af sig selv, men den kan sagtens se skødesløs ud på den fede måde. Hvis man mangler inspiration på stil-fronten, så kan man altid ty til sine favoritserier, der gemmer på masser af cool seriehelte. Og hvis man mangler tøjet kan man finde grundstenen i et stilsikkert udtrykt, den klassiske t-shirt, hos Organic Basics, der har specialiseret sig i bæredygtige, tidløse t-shirts.

Don Draper – Mad Men

(Foto: FX Don Draper – Mad Men)

Når man tænker på seriehelte med god stil, kan man ikke lade være med at nævne reklamemanden Don Draper fra Mad Men. Han emmer af coolness med sine stilfulde jakkesæt, og hattene, der passer til. Generelt er serien et studie i god stil i 50’erne og 60’erne. Selvom moden i dag ser lidt anderledes ud, er der noget tidløst over den måde Draper ser ud.

Walter White – Breaking Bad

(Foto: AMC “Walther White – Breaking Bad”)

En karakter, der både er sympatisk og usympatisk er svær at portrættere, men det formår Bryan Cranston at gøre med Walter White i Breaking Bad. Udviklingen fra at være en mild kemilærer til hårdnakket kriminel kommer gradvist, men sikkert. Til slut er Walter White, eller Heisenberg, en virkelig bad ass-seriefigur! I begyndelsen er der ikke meget godt at sige om hans stil, men i takt med hans personlige udvikling bliver han tydeligt mere bevidst om sit tøj med en tilføjelse af både læderjakke og hat.

Hank Moody – Californication

(Foto: Showtime “Hank Moody – Californication”)

Den kendte, men lettere utilregnelige Hank Moody har hovedrollen i serien Californication, hvor han ofte kommer ud for både sjove, sære og skandaløse oplevelser. Selvom Moody ofte fremstår som overfladisk har han også noget dybde, der afsløres i seriens forløb. Han kører rundt i en gammel Porsche og er beviset på, at en klassisk t-shirt kan skabe et helt outfit. Find tidløse, cool t-shirts hos Organic Basics her.

Stringer Bell – The Wire

(Foto:Wikipeda ” Stringer Bell – The Wire”)

Russell ”Stringer” Bell i den ikoniske serie The Wire blev spillet af Idris Elba, der også var ret cool i Luther som titelpersonen. Selvom Stringer Bell var involveret i at handle med hårde stoffer var han også meget opmærksom på markedsteorierne bag samt sikre sin egen ryg, da han begyndte at tage økonomi-timer på det lokale college. I hans forsøg på at lave mere lovlydige forretninger begynder hans stil også at afspejle de store ambitioner.

Jax Teller – Sons of Anarchy

(Foto: You Tube “Jax Teller – Sons os Anarchy”)

Hvis man har styr på sin udstråling skal der ikke mere end en stilren t-shirt til, og så er man klar til at gå ud af døren. En seriehelt med styr på sine t-shirts må siges at være bikeren Jax Teller i Sons of Anarchy. Der er langt til jakkesæt, men det skal ikke lægge en stopper for god stil. Serien følger hans liv og motorcykel-bandens problemer med andre bander og politiet. Det er en god blanding af soap-opera og vold, med Jax i front.

Husk at du altid kan tilføje noget stil til din egen garderobe med klassiske t-shirts fra Organic Basics, der også kan hjælpe dig med en udskiftning af undertøjsskuffen og dine gamle, sure sokker.

I hele januar kan du få 15% rabat ved at bruge koden: ORGBKLUB15. Du kan finde hele Organic Basics udvalg lige her.

Husk også at du altid får 15% rabat hos Organic Basics samt mange flere fordele ved at tilmelde dig vores serieklub for kun kr 15 om måneden. Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Læs også: De 5 bedste serier på HBO Nordic i 2017

Læs også: De 5 mest uhyggelige gyser-serier

NYTÅRSTILBUD: Køb 3 produkter og betal for 2 i vores nye shop. Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like