Hvem har egentlig bedst stil af vores seriehelte?

(Foto: Hank Moody/ Showtime)

Vi elsker serier og god stil. Vi er også af den overbevisning, at vi ligesom vores serieidoler kommer langt med et Hollywood smil og en laidback t-shirt.

Organic Basics er som fast partner i vores serieklub leverandør af stilsikkert, klassisk og bæredygtigt undertøj til redaktionen. Nu kan du også få glæde af  deres gode udvalg ved at deltage i denne konkurrence.

Vi trækker to heldige vindere af et gavekort på kr.500, så du kan få fyldt op i din undertøjsskuffe med den fineste kvalitet. Læs mere om udvalget hos Organic Basics her.

(Foto:Modeller/Organic Basics)

Konkurrencen går ud på, at du skal komme med din mening om hvilken af disse nedenstående  3 “good looking guys”, du synes bærer en basic t-shirt bedst. Vi trækker to vindere blandt dem der har stemt på den mest populære. Konkurrencen slutter d.20.februar og vinderne får direkte besked på mail.

Deltag her:

Organic Basics KONKURRENCE

  • *Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du automatisk at modtage tilbud,nyheder, tips og anbefalinger via Vi Elsker Serier og Organic Basics nyhedsbreve. Du kan til enhver tid afmelde dem igen. Ligeledes giver du aktivt samtykke til, at konkurrencens samarbejdspartnere må kontakte dig med tilbud.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Læs også: 10 klassiske serier du skal se på HBO Nordic

Læs også: Er dine serievalg ligeså alsidige som dit klædeskab?

Tjek vores nye webshop, hvor du kan købe merchandise og tøj med inspiration fra de cooleste serier.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like