7. sæson af The Walking Dead kommer snart på HBO Nordic

(Foto: The Walking Dead/AMC)
(Foto: The Walking Dead/AMC)

The Walking Dead er åbenbart ikke en serie, man sådan lige får rettighederne til i Danmark. Selvom sæson 7 og 8 kunne ses i USA mellem efteråret 2016 og foråret 2018, har vi herhjemme måtte vente i spænding, mens vi så (og genså) de seks sæsoner, der er tilgængelige på HBO Nordic.

Nu er der dog godt nyt til alle, der savner Rick, Daryl, Maggie og resten af det sejlivede hold. HBO Nordic har meldt ud, at fans ikke behøver vente ret meget længere, for syvende sæson af den postapokalyptiske hitserie kan nemlig streames på deres tjeneste allerede fra 15. september. Alle episoder bliver tilgængelige på premieredagen, så der er rig mulighed for at binge de 16 afsnit. Sæson 6 sluttede med en cliffhanger, der blev modtaget med lige dele begejstring og frustration, for hvordan i alverden kunne de slutte sæsonen på den måde? Det er let at forestille sig, at mange snart gerne vil have svar, og vi er derfor rigtig glade for at kunne fortælle, at ventetiden snart er forbi.

(Foto: The Walking Dead/AMC)

Det er dog ikke nemt at finde en trailer at tease med, hvor der ikke er spoilers at finde fra dem, der allerede har set de seneste sæsoner. Vil man gerne overraskes til september, er det derfor nok bedst helt at undgå den slags.

Læs også: The Walking Dead – tid til forandring

Læs også: The Walking Dead sæson 7

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like