9. sæson af ‘Klovn’ kommer allerede næste måned: Se premieredato og det første klip nu

Anmeldelse af Klovn sæson 9
Frank Hvam og Casper Christensen / Foto: Klovn/Per Arnesen/TV 2

Frank Hvam og Kasper Christensen trækker igen i deres fiktive jeg’er, og byder velkommen til endnu en omgang ‘Klovn’.

Klovn er tilbage med sin niende sæson der har fået titlen Senfølger, der ikke referer til Covid, men til konsekvenser af de handlinger som Frank har foretaget sig igennem livet. Den herlige nyhed er at du ikke kommer til at vente længe på den nye sæson, for den kommer allerede om under en måned. Nemlig d. 17. juli på TV 2 Play.

Den nye sæson vil består af otte afsnit, og tage vennerne ud på nye eventyrer væk fra Frederiksbergs indre mure. Pressemeddelelsen fortæller blandt andet om folkemødet på Bornholm, i Hornbæk og i Lejre.

Se teaseren

Denne sæson og fremtiden

Der er ikke andet end glæde at finde hos de to hovedroller når det kommer til at endnu en sæson af deres serie er ved at udkomme.

“Det er en god sæson. Det har været en næsten barnlig glæde at lave de to seneste sæsoner. Måske er det de to bedste sæsoner nogensinde. Det siger vi hver gang, men denne gang mener vi det.” fortæller Casper Christensen og Frank Hvam grinende.

Der er naturligvis også en række gæsteoptrædener at se frem til i denne nye sæson, som tæller bl. a. Magnus Millang, Eske Willerslev, Bjarne Corydon, Anders Breinholt, Simon Kvamm, Sofie Linde og mange flere.

Nu har Hvam og Christen efterhånden sagt nogle gange at der ikke ville komme mere Klovn, og så efter nogle år dukkede de pludselig op igen. Sådan lyder det ikke helt denne gang.

“Vi udelukker intet. Vi er klar. Men lige nu har vi andre spændende planer for de næste par år.” fortæller de. Så selvom det måske ikke er enden på Klovn, så går der formodentlig nogle inden vi ser dem igen, hvis de kommer tilbage.

Klovn 9 – Senfølger får premiere på TV 2 play d. 17. juli.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Ny serie fortæller den dramatiske historie om hiphop-gruppen Wu-Tang Clan

LÆS OGSÅ: 5 serier fra 90’erne jeg kunne se igen i morgen

LÆS OGSÅ: True crime-miniserie med Andrew Garfield får dansk premiere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like