Aktuelle serier på C More i oktober

(Foto: The Cry/Synchronicity Films)

C More byder i oktober måned på særligt tre interessante premierer på serie-fronten. Således slutter The Cry, Sthlm Rekviem og Syrror sig til C Mores imponerende bagkatalog af fede film og serier, der blandt andet tæller moderne klassikere som Peaky Blinders og Mr. Mercedes.

(Foto: The Cry/Synchronicity Films)

The Cry

Premiere 1. oktober

The Cry har potentiale til at blive et af de mest hjerteskærende dramaer du har set i år. Kort fortalt handler serien om parret Joanna og Alistair, der rejser tilbage til Australien for at opnå forældremyndighed over hans barn fra et tidligere forhold. Undervejs forsvinder deres lille søn Noah dog, og vi bliver vidne til en forfaldshistorie på særligt to planer. For det første i forhold til Joanna og Alistairs ægteskab, og for det andet i forhold til specifikt hendes mentale tilstand. Der er altså psykologisk drama for alle pengene, og så er serier, hvor børn er ofre bare altid både ubærlige og fængende.

(Foto: Sthlm Rekviem/C More)

Sthlm Rekviem

Premiere 3. oktober

C More er streamingtjenesten du bør konsultere hvis du er til Nordic Noir-krimier, og nu føjes der endnu en potentiel perle til ‘samlingen’. Sthlm Rekviem omhandler Fredrika Bergman, der er ansat som civil efterforsker ved det svenske politi. C More præsenterer selv serien på følgende måde:

“En pige bliver kidnappet på Stockholm Centralstation og findes senere dræbt og brændemærket i panden med teksten ‘uønsket’. Så er Nordic Noir-scenen ellers sat til Sthlm Rekviem, som er endnu en flot produceret svensk krimiserie, hvor hævn og overgreb er gennemgående temaer.”

Set fra et dansk perspektiv bliver det også spændende at følge Mikael Birkkjær, der spiller rollen som hovedpersonen Fredrikas kæreste Spencer. Birkkjær er måske nok en af landets mest undervurderede skuespillere, og har tidligere brilleret i Forbrydelsen II. Vi glæder os.

(Foto: Syrror/BOB Film Sweden AB)

Syrror

Premiere 5. oktober

Er du fan af serier som SkadestuenChicago HopeGrey’s Hvide Verden og ja… hospitalsserier i almindelighed? Så er Syrror C Mores bud på din oktober-serie. Der hvor serien måske nok skiller sig en smule ud fra de andre ovenstående eksempler er, at den foregår i Sverige, og altså portrætterer en kultur og et samfund, der ligger ganske tæt op af det danske, hvilket jo egentlig er ret interessant. Og så er Henrik Norlén på rollelisten, hvilket vi er glade for på Vi Elsker Serier, da han imponerede os i Modus.

Skal det være australsk eller svensk? Uanset hvad du vælger, er der lagt i ovnen til en god serie-måned på C More. Personligt begynder jeg med Sthlm Rekviem, da jeg er stor fan af Nordic Noir-genren og har store forventninger til at serien kan løfte arven fra stærke forgængere som Beck og førnævnte Modus – serier du i øvrigt ligeledes kan streame på C More.

God fornøjelse!

Læs også: Aktuelle serier på C More i september

Læs også: Aktuelle serier på C More i august

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like