Aktuelle serier på HBO Nordic i august

(Foto: Fear the Walking Dead/Skybound Entertainment)

Sommeren på HBO Nordic bød på nyt fra så stærke serier som Sharp Objects, Power og Snowfall. Med dette in mente, kunne man måske forvente en rolig august, hvor man fik fred til at se ovenstående serier ordentligt igennem. Men nej, også i august skal vi på ‘hårdt’ arbejde (vi kan jo godt lide det), for HBO Nordic fortsætter med at spytte nyt ud fra øverste hylde, og rent faktisk skulle vi ikke engang vente til august. Allerede 26. juli havde den længe ventede Castle Rock premiere, og før vi kommer til de nye premierer på HBO Nordic, ser vi lige nærmere på denne serie, der stadig må siges at være aktuel.

(Foto: Castle Rock/Warner Bros. mfl.)

Castle Rock

Premiere 26. juli

Castle Rock er – som en del nok ved – den nye serie fra blandt andre Stephen King (der fungerer som executive producer og har skabt grundlaget for karakterer og miljø) og J. J. Abrams (executive producer). Serien er en kombination af horror og thriller spædet op med overnaturlige elementer, og i hovedrollen ses André Holland (Moonlight og Selma) som Henry Matthew Deaver, en strafferetsadvokat, der kaldes tilbage til sin hjemby Castle Rock – en by han ellers havde forladt adskillige år tidligere på grund af mystiske hændelser. Du skal se Castle Rock, hvis du er fan af raffineret uhygge – og naturligvis hvis du er til Stephen King!

Se den fede teaser til Castle Rock her:

(Foto: Casual/Casual Productions)

Casual (sæson 4)

Premiere 1. august

4. sæson af komedien Casual, der handler om de to søskende Val og Alex, er tilgængelig på HBO Nordic fra 1. august. Sæsonen byder på et overraskende skift i søskendeparrets respektive liv, da Alex finder ud af, at han skal være far, mens Vals datter forlader de hjemmevante omgivelser.

Du skal se Casual, hvis du allerede er fan og ønsker at se, hvordan serien rundes af i den afsluttende 4. sæson, ellers hvis du er til komedier med substans, der byder på godt skuespil uden at være bange for at tackle alvoren sideløbende med humoren.

(Foto: Ballers/Closest to the Hole Productions)

Ballers (sæson 4)

Premiere 13. august

Amerikansk fodbold og ‘The Rock’ – what’s not to like? Dwayne Johnson spiller Spencer Strasmore, der efter endt karriere nu er agent for aktive spillere. Serien handler om, hvordan han navigerer i denne nye livsstil og i sæson 4 søges forretningen udvidet til Californien.

Du skal se Ballers, hvis du kunne lide Entourage – og du kan få et indblik i sæson 4 af Ballers her:

(Foto: Insecure/3 Arts Entertainment)

Insecure (sæson 3)

Premiere 13. august

Insecure omhandler veninderne Issa og Molly samt deres oplevelser med at være afroamerikanske kvinder i USA. Der er særligt fokus på, hvordan de – med deres skæve og sjove personligheder – tackler karriere og kærlighedsliv.

De to første sæsoner af serien har fået ekstremt gode anmeldelser, og Insecure er på nuværende tidspunkt nomineret til 2 Emmy-priser – bl.a. for Bedste skuespillerinde i en komedie serie (Issa Rae).

Se teaser til 3. sæson af Insecure her:

(Foto: Fear the Walking Dead/Skybound Entertainment)

Fear the Walking Dead (sæson 4 – anden del)

Premiere 13. august

Hvis du kender The Walking Dead og holder af universet i denne serie, er der stor sandsynlighed for, at du allerede har stiftet bekendtskab med prequel-serien Fear the Walking Dead. Hvor ‘moderserien’ er oppe på 9 sæsoner, er Fear the Walking Dead stadig en serie med et vis momentum. I foråret kunne man følge med i første halvdel af seriens fjerde sæson, og nu er det altså tid til at se, hvad de resterende episoder kan bringe af skræk og rædsel. For dem der ikke kender til serien kan vi fortælle, at den handler om en meget speciel og sammensat familie, der prøver at overleve i et post-apokalyptisk samfund.

Det er desuden værd at nævne, at du naturligvis ikke behøver at vente helt til 13. august med at binge Fear the Walking Dead. Alle tidligere afsnit af serien er allerede nu tilgængelige på HBO Nordic.

Se trailer til 4. sæson her:

God fornøjelse på HBO Nordic i august!

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i juli

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i juni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like