Aktuelle serier på HBO Nordic i juni

Det gode vejr er ingen hindring for at se gode serier. Og vi ved jo, at den danske sommer har det med at være en flygtig størrelse. HBO Nordic har et attraktivt program i juni, hvor der både bydes på et par nye serier og et gensyn med den populære serie The Affair.

(Foto: Pose, Cloak & Dagger, Succesion/HBO Nordic)

Her kan du se, hvilke aktuelle titler der findes på streamingtjenesten i juni.

HBO Nordic:

(Foto: Marvel: Cloak & Dagger/HBO Nordic)

MARVEL’S CLOAK AND DAGGER
Premiere 8. juni

Cloak & Dagger følger Tandy Bowen (Olivia Holt) og Tyrone Johnson (Aubrey Joseph) – to teenagere, som opdager, at de har superkræfter. Tandy kan skyde med lysende dolke, og Tyrone kan indhylde andre i mørke. De finder hurtigt ud af, at de fungerer bedre som et team end hver for sig – men de begyndende følelser, de har for hinanden, gør, at en allerede kompliceret hverdag bliver endnu mere udfordrende. Joe Pokaski (Heroes) er showrunner og producent, og Gina Prince-Bythewood (Love & Basketball) har instrueret.

(Foto:Succesion/HBO Nordic)

SUCCESSION
Premiere 4. juni

Den nye HBO-serie Succession handler om Roy-familien med patriarken Logan Roy (Brian Cox) i spidsen, der ejer en af de største medie- og underholdningskonglomerater i verden. Logan er på vej til gradvist at trække sig tilbage fra lederrollen i firmaet, og en ny fremtid venter familien. Foruden Cox medvirker også Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook og Alan Ruck. Serien er skabt af Oscar- og WGA-nominerede Jesse Armstrong, og pilotafsnittet er instrueret af Oscar-vinder Adam McKay (The Big Short).

(Foto:Pose/HBO Nordic)

POSE
Premiere 4. juni

Den nye dramaserie Pose af Ryan Murphy (Feud, Glee) har tv-historiens største antal LGBTQ-medvirkende i de bærende roller. På rollelisten finder man desuden Evan Peters, Kate Mara og James Van Der Beek. Pose handler om forskellige kultur- og samfundstyper i 1980ernes New York, blandt andet den famøse “ballroom”-kultur, begyndelsen på den luksuriøse yuppie-livsstil samt den litterære undergrundsscene i downtown New York. Det er Fox 21 Television Studios og FX Productions, der står bag serien.

(Foto:The Affair/HBO Nordic 

12 MONKEYS
Premiere 16. juniFjerde og sidste sæson af SYFY-serien baseret på filmen med samme navn fra 1995. 12 Monkeys følger to tidsrejsende, som forsøger at forhindre gruppen, kaldet The Army of the 12Monkeys, i at ødelægge verden. Aaron Stanford og Amanda Schull spiller de tidsrejsende James Cole og Dr. Cassandra “Cassie” Railly, og serien er skabt af Terry Matalas og Travis Fickett.

(Foto:12 Monkeys/HBO Nordic)

THE AFFAIR
4. sæson har premiere 18. juni

Golden Globe-nominerede Dominic West, Golden Globe-vinder Ruth Wilson, Emmy-vinder Maura Tierney og Screen Actors Guild-nominerede Joshua Jackson spiller hovedrollerne i The Affair – den prisbelønnede dramaserie om de følelsesmæssige og psykologiske konsekvenser et utroskab har på to ægteskaber. I 4. sæson er Noah, Helen, Alison og Cole alle gået hver til sit og lever i nye forhold. Det er på tide at finde ud af, om de tør satse på de nye partnere og kan lægge fortiden bag sig. The Affair er skabt af Sarah Treem og Hagai Levi.

Der er også altid grund til at gå på opdagelse i HBO Nordics bagkatalog, hvor der findes et stort udvalg af nogle af de bedste serier.

Hvis du ikke har HBO Nordic, kan du læse mere og tilmelde dig lige her.

Læs også: Midtvejsanmeldelse af Westworld sæson 2

Læs også; Hvad vi ved om HBOs Watchmen-serie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like