Aktuelle serier på HBO Nordic i oktober

Oktober måned på HBO Nordic bliver en fest. Vi har valgt at se nærmere på hele 10 serier som enten har premiere eller byder på nye sæsoner den kommende måneds tid. Der er både tech-thriller, komedier, superhelte og klassisk drama på programmet. God fornøjelse!

(Foto: All American/Warner Bros.)

All American

Premiere 11. oktober

All American er et familiedrama, der bygger på den virkelige historie om  football-spilleren Spencer Paysinger. Serien – der er skabt af April Blair (Monte Carlo Jane by Design) – beskriver to familier fra vidt forskellige verdener, der ryger på kollisionskurs. Centralt står hovedkarakteren Spencer James (Daniel Ezra), mens castet ligeledes tæller Michael Evans Behling, Jordan Belfi, Bre-Z og Taye Diggs.

(Foto: Mr. Robot/Anonymous Content)

Mr. Robot (sæson 3)

Alle episoder tilgængelige fra 12. oktober

Hvis der er en serie, som vi på Vi Elsker Serier har set frem til, er det Mr. Robot. Og nu bliver 3. sæson endelige tilgængelig for det danske publikum. Vi følger naturligvis stadig Elliot (Rami Malek), fsociety og Evil Corp, og hvis der er noget der fascinerer os ved den Golden Globe-vindende tech-thriller, så er det netop seriens anarkistiske element. Vi er spændt på at se, hvor slaget skal stå i den nye sæson.

(Foto: Aranyélet/HBO Europe)

Aranyélet (sæson 3)

Alle episoder tilgængelige fra 14. oktober

Den ungarske serie Aranyélet kan – for dem der endnu ikke har set den – beskrives ud fra følgende klassiske formel: Kriminel vil gerne forlade sit kriminelle liv. Kriminel har store problemer med at forlade sit kriminelle liv.

Attila Miklósi skriver sig ind i en kongerække af serie- og film-karakterer, der har gennemlevet ovenstående, men uanset hvor mange gange man ser det, er denne grundlæggende historie bare dybt fascinerende. Attila kommer desuden i denne sæson i et stort dilemma, da hans søn ytrer ønske om at leve som sin far.

(Foto: Camping/Baby Cow Productions)

Camping

Premiere 15. oktober

Camping er skaberne af Girls’ nye komedieserie. Som nævnt tidligere her på sitet, glæder vi os til at se, hvad så stærke skuespillere som Jennifer Garner, Juliette Lewis og David Tennant kan præstere i dette remake af den britiske serie af samme navn. Vi følger en vennegruppes campingtur, der bliver langt fra så idyllisk som de havde planlagt. Fortidige hændelser og næsten ubærligt stærke følelser blandes med en vidunderlig komik. Det bliver spændende at se, om Camping bliver en af årets mest populære komedieserier.

(Foto: Supergirl/Warner Bros. Television)

Supergirl (sæson 4)

Premiere 15. oktober

Vi har tidligere i meget rosende vendinger omtalt Supergirl, og den bedste reklame for serien er faktisk at henvise til Claus Holms artikel her, hvor han ganske udførligt beskriver, hvorfor Supergirl er en af de superhelte-serier, du bare ikke må misse. Har du ikke set de første tre sæsoner endnu, kan artiklen naturligvis fungere som en slags opvarmning, men vi anbefaler nu at man benytter tiden indtil 15. oktober, til at se de første sæsoner, så man er hundrede procent klar til den nye.

(Foto: Loudermilk/Primary Wave Entertainment)

Loudermilk (sæson 2)

Premiere 17. oktober

Ædru misbruger, der hjælper andre misbrugere med at lægge de stemningsændrende midler på hylden. Det lyder ikke umiddelbart som verdens sjoveste serie, vel? Men lad ikke min dårlige karakteristik snyde dig. Loudermilk er nemlig skabt af ingen ringere end Peter Farrelly, der stod bag Dum, Dummere og Jeg, Mig og Irene, og i titelrollen ser vi Ron Livingston (Sex & The City) som den uelskelige, men dybt komiske, Sam Loudermilk. Seriens omdrejningspunkt er netop Sams kaotiske liv og vi glæder os til at følge hans gøren og laden i endnu en sæson.

(Foto: Into the Badlands/AMC Studios)

Into the Badlands (sæson 3)

Alle episoder tilgængelige fra 17. oktober

Med Into the Badlands bevæger vi os over i genren for post-apoklyptiske serier, og hvis du kan lide den slags, er Into the Badlands bestemt et kig værd. I seriens univers er verden nu på et stadie, der kan sammenlignes med tidligere tiders feudale samfund. 7 herskere kæmper indbyrdes om magten og centralt i Into the Badlands står Sunny, der er en såkaldt ‘clipper’ – en form for lejesoldat -, der trods et ønske om at leve et mere civiliseret liv, af omstændighederne tvinges tilbage til et liv på kanten.

(Foto: Legacies/Warner Bros.)

Legacies

Premiere 26. oktober

Legacies er en spin-off af en spin-off. Forvirret? No need. Oprindeligt var der The Vampire Diaries, derefter kom der The Originals, og nu kommer Legacies altså. Serien tager sit udgangspunkt i slutningen af The Originals, og er altså en klassisk vampyr-serie, med alt hvad dette indebærer af okkultisme, superkræfter og drama. På rollelisten finder man Danielle Rose Russell, Matt Davis, Kaylee Bryant og Jenny Boyd.

(Foto: Blinded by the Lights/HBO Europe)

Blinded by the Lights

Alle episoder tilgængelige fra 27. oktober

Har du nogensinde spekuleret på, hvor hektisk, stressende og velorganiseret en pushers liv egentlig må være for at forretningen kan løbe rundt? Nu kan du med Blinded by the Lights få syn for sagen. Vi følger nemlig en kokainsælgers liv i 7 dage, mens det langsomt styrter i grus. Et fedt og barskt koncept, som vi glæder os til at følge.

(Foto: Ray Donovan/The Mark Gordon Company)

Ray Donovan (sæson 6)

Premiere 29. oktober

Vi er nået til 6. sæson af Ray Donovan. Serien om fixeren (spillet af Liev Schreiber), der ordner de riges problemer er denne gang rykket til New York. Rays far (spillet af Jon Voight) er endnu engang skyld i en masse problemer. Du kan desuden se sublime Susan Sarandon i rollen som Samantha Winslow.

Hvis ovenstående nye indhold på HBO Nordic ikke skulle være nok til at stille din tørst, anbefaler vi, at du ser nærmere på tjenestens stærke bagkatalog

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i september

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i august

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like