Aktuelle serier på Viaplay i september

(Foto: S.W.A.T./Original Film)

I september måned blænder Viaplay op for både nye sæsoner af gamle klassikere og for helt nye serier. Der er gensyn med både The Walking Dead og Empire, mens du kan stifte bekendtskab med serier som Conspiracy og Silence og The Restaurant for første gang. Vi har set nærmere på nyt indhold på Viaplay den kommende måned:

(Foto: The Walking Dead/AMC)

The Walking Dead (sæson 7)

Premiere 1. september

Det danske publikum kan nu, efter flere års nærmest ulidelig venten, endelig ånde lettet op. Sæson 7 af The Walking Dead bliver nemlig nu tilgængelig, og på Viaplay kan du følge med allerede fra 1. september. Det bliver spændende at se, om serien kan leve op til det høje niveau fra de tidligere sæsoner og om The Walking Dead’s sæson 7 kan indfri de mange fans’ forventninger.

(Foto: Conspiracy of Silence/Umedia mfl.)

Conspiracy of Silence

Premiere 14. september

Conspiracy of Silence er sidste skud på stammen af originale serier fra Viaplay. På Vi Elsker Serier glæder vi os til serien, der omhandler vores naboland Sveriges våbeneksport. I seriens otte afsnit, der leveres i allerhøjeste tempo, fortælles en historie fuld af løgne, bedrag og som titlen lægger op til… konspirationer og mørkelægning.

(Foto: Dødbringende våben/Warner Bros. Television)

Dødbringende våben (sæson 3)

Premiere 26. september

De fleste (der har rundet de 30) vil kunne huske, hvordan Mel Gibson og Danny Glover i slutningen af firserne og starten af halvfemserne rendte rundt og bekæmpede skurke i filmene Dødbringende våben 1-4. Denne serie, der er en nyindspilning af klassikerne, har vist sig at kunne mønstre en ganske markant publikumsskare, og det er altså blevet tid til 3. sæson. Vær opmærksom på, at denne sæson byder på et nyt makkerpar, men bare rolig… tempoet og intensiteten er den samme!

(Foto: Empire/Imagine Television)

Empire (sæson 5)

Premiere 27. september

Empire, der handler om en tidligere narkohandler og nu big shot inden for musikbranchen, er vi nået til 5. sæson. At man skulle nå så langt lå ikke i kortene, da seriens hovedperson Lucious Lyon (spillet af Terrence Howard) blev diagnosticeret med ALS. Men han har holdt ud gennem både mordforsøg og hukommelsestab, og fra slutningen af september kan du se endnu mere drama i musikbranchen i Empire.

(Foto: S.W.A.T./Original Film)

S.W.A.T. (sæson 2)

Premiere 28. september

S.W.A.T. er for dem, der kan lide hæsblæsende serier, hvor der bliver jagtet bad guys. Serien er bare power, power og endnu mere power. I anden sæson følger vi særligt Daniel ‘Hondo” Harrelson (spillet af Shemar Moore – ja, det er ham fra Criminal Minds) når han skal balancere tilværelsen som handlekraftig og hårdkogt betjent med sine egne fortidige dæmoner.

(Foto: The Restaurant/SVT)

Vår tid är nu/The Restaurant

Premiere 1. september

Vår tid är nu (på engelsk The Restaurant) bør være lige noget for dig, hvis du er til episke fortællinger som vi også har set herhjemme i form af serier som f.eks. Krøniken og Badehotellet. Vi følger ‘Djurgårdskällaren’, en af Sveriges mest populære restauranter, og hvordan det går familien Löwander, der driver den, i tiden efter 2. verdenskrig – en tid, der er fuld af opbrud, nye strømninger, og hvor intet er som før.

Udover ovenstående fede premierer, kan det også nævnes at sæson 2 af Billions og sæson 4-6 af King of the Hill får premiere 1. september.

God fornøjelse på Viaplay i september!

Læs også: Aktuelle serier på Viaplay i august

Læs også: Højspændt thrillerserie rammer Viaplay og TV3 i foråret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like