Aktuelle serier på C More i juni

(Foto: Vida/Big Beach TV mfl)

Sommeren er over os og har efterhånden været det længe. Men uagtet om det fantastiske vejr fortsætter eller ej, så har C More et mere end almindeligt stærkt sommerprogram klar til streaming- og seriefolk som os. Vi Elsker Serier er glade for C Mores store udbud af serier til forskellig smag, og vi ser tjenesten som ideel til både hele familien, men også til dem med specifikke genreønsker.

Vi har – i samarbejde med streamingtjenesten- samlet et overblik over de aktuelle serier, som du kan se i juni måned:

Sweetbitter

(Foto: Sweetbitter/Plan B Entertainment)

Fra d. 16 juni kan du se 1. sæson af Sweetbitter, som de fleste efterhånden nok ved, er produceret af Brad Pitts produktionsselskab Plan B. Første sæson af serien er på 6 episoder og handler om pigen Tess (Ella Purnell), der starter en tempofyldt tilværelse i New Yorks restaurationsmiljø. Serien handler blandt andet om svigt og livet i overhalingsbanen i en af de mest hypede brancher i en af de mest hypede byer i USA. Vi glæder os til første afsnit ‘Salt’ – gør du?

Vida

(Foto: Vida/Big Beach TV mfl)

Nogle søskende er som to dråber vand… Sådan er det IKKE med Emma og Lyn i starten af Vida. Med skæbnens mellemkomst føres de dog sammen igen i deres barndomsby og de tvinges til at se gamle traumer og nyopdagede hemmeligheder om deres mor (som serien er opkaldt efter) i øjnene. For hvem var hun egentlig? Hvorfor har hun testamenteret 30% af familiens forretning til en roommate? Er roommaten mere end en roommate? Og hvilken indflydelse har alt dette på søstrenes platoniske forhold? Én ting er sikkert: Deres liv bliver aldrig det samme igen.

Rise

(Foto: Rise/Universal Television mfl.)

Josh Radnor, som du nok kan huske som Ted fra nyklassikeren How I Met Your Mother, spiller hovedpersonen Lou Mazzuchelli i Rise, der bygger på romanen Drama High af Michael Sokolove. Lou er en ambitiøs lærer, som vil genrejse Stanton Highs dramaafdeling med en nyopførelse af forestillingen Spring Awakening. Serien – der indtil videre består af en sæson med 10 episoder har fået fine anmeldelser og er en af de bedste nye serier på C More.

Præsidentens mænd

(Foto: The West Wing/Warner Bros. Television)

Kan du huske da House of Cards første gang løb over skærmen i 1999? Nå, ikke… Det var fordi det var Præsidentens mænd (org. The West Wing), men der er rent faktisk stærke paralleler mellem disse to serier. Så hvis du – udover at savne House of Cards – er til politisk drama med alt hvad det indebærer af spin, intriger og neglebidende situationer, så vil Præsidentens mænd være en åbenbaring for dig. Serien byder desuden på virkelig stærke skuespilpræstationer – ikke mindst fra Martin Sheen i hovedrollen – og er grundet en høj grad af realisme blevet en kultklassiker.

Mr. Mercedes

(Foto: Mr. Mercedes/Sonar Entertainment)

Skabt på baggrund af Stephin Kings roman om mercedes-morderen er Mr. Mercedes blandt de allermest populære serier på C More på nuværende tidspunkt. Efterforskeren Bill Hodges (fremragende spillet af Brendan Gleeson), der kæmper med alkoholisme og selvmordstanker, får endnu en chance for at fange denne massemorder, der selv tager kontakt til Hodges. Det udvikler sig til en detektivgåde af dimensioner!

En serie får ikke bedre anmeldelse end når Vi Elsker Seriers Stephen King-ekspert Claus Holm udtaler: “Den er velspillet, og den er bare kanon cool!”

Har du brug for et lille visuelt indblik i sommeren på C More? Se med her:

Go’ sommer på C More!

Læs også: Anmeldelse af Mr. Mercedes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like