Alt om den nye Sæson af Gilmore Girls

Gilmore Girls / Netflix

Til efteråret vender Lorelai, Rory og alle de andre tilbage i en ny sæson af Gilmore Girls, rygterne siger at vi får den endelige dato her sidst i Juli, men der er i hvert fald et par månederne til.

Den nye sæson som kommer til at hedde Gilmore Girls: A Year in the Life, og sæsonen kommer til at have et lidt anderledes format. De forrige sæsoner havde 24 afsnit, men denne får kun 4 afsnit, til gengæld kommer de til at vare hele 90 minutter hver – så det er vel næsten 4 film. Hvert afsnit vil tage udgangspunkt i en årstid, vi stater med vinter, forår, summer og så efterår i Stars Hollow – og vi husker jo alle hvor mange traditioner der er i Stars Hollow, her går det ikke nogens næste forbi hvilken årstid eller højtid det er.

GILMORE GIRLS
Foto: Netflix // Rory og Lorelai Gilmore tilbage i køkkenet, og i fuld gang med de nye afsnit. 

På rollelisten har vi også stort set alle tilbage Lorelai, Rory, Emily, Luke, Christopher, Dean, Jess, Logan, Lane, Paris, Michel, Sookie, Miss Patty og Kirk bare for at nævne nogle af dem man husker bedst. Desværre døde Edward Herrmann som spillede Lorelais far i 2014, så Richard vil desværre ikke være med. Der var også spekulationer omkring Melissa McCarthy som spiller Sookie, da hun havde svært ved at være med på grund af optagelserne til den nye Ghostbusters film, men det er siden blevet bekræftet at hun er med i serien.

Netflix står bag den nye sæson, og mens vi venter har de været så betænksomme at ligge alle de 7 forrige sæsoner op, så vi rigtig kan varme op til de nye afsnit. Og jeg må da indrømme at jeg allerede har slugt de første afsnit af sæson 1 – det er et dejligt gensyn og selvom jeg ikke ved hvordan jeg skal få tid til at se alle 7 sæsoner inden efteråret, der jo trods at 7×24=168 episoder! Så kunne det da være hyggeligt…

Se Lauren Grahams (Lorelai) Netflix-hilsen her:

3 comments
  1. Jeg elsker også Gilmore Girls – serien er suveræne, nogle gange lever jeg ind i serierne 😃..
    Jeg har set alle episoderne, glæder mig til at se de nye afsnit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like