American Horror Story får ny retning

(Foto: American Horror Story/FX)
(Foto: American Horror Story/FX)

Kalder alle American Horror Story-fans: Ny teaser-trailer til sæson 9 er ankommet! 

Tidligere på året blev det bekræftet, at langtids-cast member Evan Peters ikke vender tilbage til seriens 9. sæson, og at vi samtidigt rykker fra nutiden til fortiden – nemlig 1984. 

Serien blev bekræftet med sæson 9 allerede i januar 2019, og der er også allerede snak om en sæson 10, selvom skaberen af serien, Ryan Murphy, ikke har udtalt sig om det endnu.

Selvom vi ikke har vidst meget mere end manglen på Evan Peters, er der nu kommet flere informationer og to teaser-trailers! 

(Foto: American Horror Story/FX)

Temaet for sæson 9 ser ud til at været taget direkte fra en 80’er-slasher-film a lá Fredag d. 13. og det ligner, at dele af sæsonen foregår i en sommerlejr – og ud fra de to trailere, ser det ud som om at fokus bliver på sex, vold og en maskeret morder. Der går dog rygter om, at Ryan Murphy har blandet titlen sammen med George Orwells bog, 1984, der omhandler en regering, der holder øje med alt og alle – lidt ligesom Big Brother – og måske også har noget med det teknologiske aspekt og en korrupt regering at gøre. Lige meget hvad, så bliver det en noget mere blodig sæson end sæson 8, og med masser af hints og kærlige hilsner til de originale slasher-film, der fløj over skærmene i 1980’erne.  

Serien får premiere på FX en gang i september, men de første 7 sæsoner kan ses på Netflix

Se trailers her:

Læs også: Min top 5: Gysere på Netflix

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like