Anders W. Berthelsen vender tilbage i ny sæson af den populære TV 2-serie ‘DNA’

Anders W. Berthelsen og Olivia Joof Lewerissa i ’DNA’ II / Foto: DNA II/Klára Cvrčková/TV 2

Anders W. Berthelsen indtager endnu engang rollen som politikommissær Rolf Larsen, i anden sæson af seer-succesen ‘DNA’.

Første sæson af krimiserien DNA havde premiere tilbage i 2019, og blev en stor succes. Nu er optagelserne til anden sæson af serien i fuld gang. Både i Danmark, men også mere eksotiske steder som Tjekkiet.

Hvad handler den nye sæson om?

Den nye sæson af DNA tager os med på udforskningen af et mysterium der trækker tråde over hele Europa. Efter ligene af 19 unge vietnamesere bliver fundet, kommer Rolf Larsen på sporet af en sag involverende moderne slavehandel og salg af organer på det sorte marked.

Vores hovedpersoner kæmper mod mørket for at få kastet lys på hemmelighederne, men kæmper på samme tid med deres egne dilemmaer.

Kæmpe succes i udlandet

Første sæson af DNA blev en af TV 2s store succeser med næsten 700.000 danskere der så med da den kørte i fjernsynet, og tallet bliver kun større hvis man tæller antallet af gange det er blevet streamet på TV 2 Play med.

Det er dog ikke kun i Danmark at DNA blev populær. Faktisk er serien blevet solgt til 35 lande rundt omkring i verden. Den blev bl. a. solgt til det britiske BBC, hvor DNA blev den mest sete udenlandske serie.

Det er de samme kreative kræfter der driver den nye sæson som den første. Torleif Hoppe har igen skrevet manuskriptet, og Fabian Wullenweber, der har instrueret en masse afsnit af Badehotellet og Forbrydelsen, står for at instruere samtlige afsnit til den nye sæson.

DNA II vil få premiere på TV 2 og TV 2 Play senere i 2022. Første sæson kan ses lige nu på TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Serier anbefaler: 6 gode serier du skal se i juni

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Obi-Wan Kenobi’ føles som et gensyn med en gammel ven, der virkelig har haft et par hårde år

LÆS OGSÅ: Nikolaj Coster-Waldaus døtre skal aftabuisere samtaler om sex i ny serie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like