Anmeldelse af The Fall


I samarbejde med Københavns VUC præsenterer VI ELSKER SERIER ordblindekursisters anmeldelser af deres yndlingsserier. Kursisterne er igang med et 10.klassesforløb for voksne, og vi har været så heldige at få lov til at bruge deres medrivende, sjove og personlige anmeldelser for at sætte fokus på ordblindhed. Alle skal have mulighed for at kunne udtrykke sig skriftligt, og vi bakker op om Københavns VUCs ordblindeklasse der med dygtige undervisere og den rette kompenserende it-støtte hjælper ordblinde med at komme videre i uddannelsessystemet og ikke mindst skrive løs! Klik på www.kvuc.dk for at få mere at vide.


Anmeldelsen er skrevet af Christian

The Fall.

Jeg har valgt The Fall som er en serie med mange dybe lag, og som har en masse spændende vinkeler på hvordan, at mennesker reagerer under flere former for pres og stress.

Referat.

The Fall er en krimi serie, hvor vi har en kriminalassistent ved navn Stella Gibson.Der bliver hente ind for at hjælpe med en efterforskning på nogle seriemord. På kvinder med en høj faglig uddannelse og med en meget feminin skikkelse, og sort eller mørkt hår. Vi følger også seriemorderen ved navn Poul og han arbejder som psykolog for staten.

The Fall

Indblik i episode et

Poul er ude med hans kone og et par venner, de sidder og hygger sig. Da Poul for øje på en kvinde, med de træk som tricker ham. Han undskylder sig med, at han vil i baren. For at hente en omgang drinks. I den forbindelse, for han frarøvet kvinde med sort håret sygesikringsbevis.

Vores seriemorder Poul, åbner døren til et parselvhus. Efter han har ligget på lur, ved en mørkhåret kvindes hus. En dreng sidder på trappen, op til førstesalen. Han siger far hvor har du været henne ? Jeg har prøvet at ringen til mor, men jeg tasteforkert til hendes telefon.

Poul kigger koldt på sin søn, og siger. Jeg var bare ude for at købet hovedpine-piller. og ligger drengen i seng igen

Stemningen i The Fall

Serien forgår i en engelsk forstad, men kunne lige så godt være en hvilken som helst anden forstad i Europa. Vi bevæger os i arbejderklassen og i middelklassen.

Der er en hård og kold tone hele vejen i gennem den første episode, og alt dialog er skåret helt ind til benet. Men der bliver sagt meget mellem linjerne. Billedsproget er grå eller meget mørk toner og instruktøren har været god til at blande det bizarre og intime sammen uden at det bliver for utroværdig eller usammen-hængende i forholdet til plottet. Det er ikke en serie som normale mennesker ikke ville sidde og spise, Deres popcornene lidt nevøs til. Og folk med børn, vil nok tænke at jeg vi er da ok forælder.

Man sidder meget at tiden og følger sin lidt klam i hænderne. Knæene kan være lidt urolig og ville ønske at man ikke var starte på The Fall.

Man kan da sige at The Fall, er en serie der er en måneds netflix vær. Og at alt i serien er så gennemført, at det ville være dumt at gå glip af.


The fall kan ses på Netflix.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like