Anmeldelse af Ultimate Beastmaster

 

Siden min søn blev født for 5 år siden, har der været nogle bestemte ting og situationer, jeg bare har glædet mig enormt meget til. En af de ting er at se en serie sammen. Jeg kan slet ikke vente til, at vi skal sidde sammen og diskutere forskellige plots, karakterer og ynglingsskuespillere.

Ultimate Beastmaster

Til min store overraskelse kom det meget hurtigere end regnet. Min kæreste sendte mig for nyligt et link til Netflix’ Ultimate Beastmaster. Det er ikke lige den store episke fortælling, men en serie med virkelige mennesker, måske med umenneskelige evner og fysik, men ikke desto mindre virkelige.

Ultimate Beastmaster – Netflix

Læs også: Jagten på den gode serie

Min søn elsker alt, hvad der bare minder en lille smule om Kanal 5´s Ninja Warrior, og Ultimate Beastmaster må siges at være luksusudgaven af denne:

Landene USA, Sydkorea, Mexico, Brasilien, Korea, Tyskland og Japan kæmper med deres bedste atleter om at komme længst på en fuldstændig vanvittig svær forhindringsbane inde i maven på The Beast – en stor frygtindgydende drage bygget til lejligheden. Slipper kræfterne op, falder deltageren ned i The Blood – en stor pool med rødfarvet vand, der venter under prøvelserne 8 meter længere oppe. Hvert land samler point gennem tre runder, og for hver runde er det kun toppen af deltagerne, der går videre. Derfor handler det hele tiden om at komme længere på forhindringsbanen end de andre.

The Pool of Blood – Ultimate Beastmaster – Netflix

Det der er fedt for min søn er alle tricksene – disse vildt muskuløse mennesker, som enten er tidligere amerikanske fodboldspillere, personlige trænere, klatrere, crossfittere, men samtidig også frisører og ingeniører, hopper, danser og flyver flere meter gennem luften og overkommer det uoverkommelige. Min søn elsker det og har netop brugt hver aften den sidste weekend på at gispe og heppe – og heppe tror både han og hans ven er, når man råber ”USA, USA, USA” – Ja, det er svært ikke at blive revet med , når de amerikanske kommentatorer gør sit for at bakke deres deltagere op!

Ultimate Beastmaster

Og det er den anden side af programmet. De forskellige landes kommentatorer lever sig helhjertet ind i strabadserne. De råber, græder, holder sig for øjnene, ærger sig og styrter enten triumferende eller slagen ind til dommerne i den næste bås.

Læs også: De rigtige serie-vaner forbedrer dit sexliv.

Vi har nu været igennem alle 10 afsnit, og jeg må sige, at ud af de mange forskellige topatletiske og veltrænede mænd og kvinder, der har været i bugen på The Beast, er det de færreste af dem, der har kunnet gennemføre hele banen og dermed har betrådt alle prøvelserne, der følger med.

Ultimate Beastmaster

Ti afsnit med den samme forhindringsbane kan samtidig også føles lidt trivielt – og derfor kan du sagtens sidde og snakke lidt sammen med naboen, der er kommet til kaffe, imens du hører “USA, “USA, USA” i baggrunden uden at gå glip af det helt vilde.

Ellers er The Ultimate Beastmaster et spændingsfyldt og imponerende forhindringsløb for alle aldre, hvor alle kan føle suset indimellem springene, balanceprøvelserne osv.. Ikke nok med det, så er det selveste Sylvester Stallone, der på sin cool og autoritære måde præsenterer hvert afsnit. Hvem kan ikke være med på det?

Ultimate Beastmaster kan ses i sin fulde længde på Netflix

Læs også: Game of Thrones – set fra den uvidendes synspunkt!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like