Anthony Hopkins og Ed Harris i HBOs nye Sci-Fi serie! – Se traileren her!

Westworld hedder serien, og den har allerede præmiere på HBO d. 2. oktober 2016 – det ser virkelig cool ud!

Westworld er en futuristisk tema-park beboet af kunstige væsener, og mere ved jeg ikke, og mere tror jeg heller ikke er meningen, vi skal vide. Serien bygger på filmen Westworld fra 1973 af Michael Crichton. Han skrev også bogen til filmen om en anden temapark med sære væsener. Den hed Jurassic Park, hvis du har hørt om den?

westworld
Foto: HBO // Westworld

Læs også: 5 film vi godt kunne se som serier!

Serien er skabt af Jonathan Nolan, manden, der sammen med storebror Christopher skrev manuskripterne til filmene The Dark Night, Interstellar, The Prestige mv., og Jonathan instruerer også piloten til serien. Derudover, er J.J. Abrams executive-producer, men siden ingen rigtig ved, hvad en executive-producer laver, kan jeg kun sige, at det da er et godt tegn, at Abrams er involveret på den ene eller anden måde. J.J. instruerede den seneste Star Wars-film, The Force Awakens og har en lang succesrig karriere bag sig i serie-verdenen med Lost, Alias, Fringe og tro det eller ej – Felicity!

Læs også: Ny Star Trek tv-serie on the fly!

I skrivende stund tror jeg, at mine tømmermænd gør, at jeg føler mig ekstra begejstret over nyheden – men med de mennesker bag kulisserne, tror jeg og håber på, at det bliver rigtig godt!

Udover Anthony Hopkins og Ed Harris, er også vores egen Sidse Babett Knudsen med! Vildt, ikke?

Sidse Babett Knudsen
Foto: HBO // Westworld – Sidse Babett Knudsen

Poll: Stem på den bedste dansker i udenlandsk serie.

Traileren giver ikke meget information ud over at vise, at Westworld er et fremtidsagtigt, men alligevel western-ish sted, hvor alt ikke er, som det burde være. Jeg forventer en masse cliffhangers og twists og turns i serien:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like