Bad Boys der kører go’ stil i serier

Det afhænger måske lidt af, hvad man betragter god stil. I dette tilfælde er der ikke tale om, at man er en feteret forfatter med hang til letlevende damer i Californien, eller at man forgiver at være sherif i en by og lægger sig ud med diverse psykopater. Ej heller at man mejer biker-rivaler ned med fuldautomatiske maskinpistoler, for slet ikke at tale om at være i spidsen for et reklamebureau og generelt være en fordrukken og arrogant skiderik.

Hvem jeg referer til, kommer jeg tilbage til senere i mit indlæg. I dette tilfælde handler den gode stil om den måde man går klædt og den karisma man udstråler, hvilket spiller en essentiel rolle, når vi skal identificere os selv med vores serie-helte.

Jeg kom på idéen til dette indlæg, da jeg fornyligt talte med en ven, som også er meget engageret i serie-verdenen. Snakken faldt på hvem der egentligt er cool, og hvem vi rent faktisk synes går bedst klædt. Her kunne jeg selvfølgelig have lavet en lang liste over smukke, stilede kvinder, men jeg har valgt at fokusere på en række mandlige serie-helte, som har enorm cool-faktor og har det tilfælles, at de kører ret go’ stil.

Jeg skylder at sige, at dette indlæg er lavet i samarbejde med www.teeshoppen.dk , som er en webshop jeg helt personligt er meget stor fan af, og hvor jeg køber en del af mit tøj. Dette gør jeg af flere årsager. For det første er der et bredt udvalgt af t-shirts, trøjer, skjorter, sko og bukser. Pasform og design er simpelt, stilrent og moderigtigt.

Derudover er en vigtig faktor naturligvis prisen, når man som mig har 3 børn og budgettet bestemt ikke rækker til de helt store shoppe-ture. Her er Teeshoppen et ret fornuftigt valg, fordi man stort set kan opgradere sin garderobe to til tre gange årligt uden at blive ruineret.

Jeg er faktisk så heldig, at jeg har fået lov til at tilbyde jer brugere af Vi Elsker Serier en helt unik rabatkode, hvis I ønsker at handle på www.teeshoppen.dk. I indtaster blot koden VES10, så får I automatisk 10% rabat på jeres ordre.

Her har I mine bud på nogle ret velklædte serie-helte med enorm cool-faktor:

Hank Moody – Californication

Det kan godt være, at playboyen og forfatteren Hank Moody har noget nemmere ved at nedlægge damer, drikke Whiskey og skrive bøger, end han har ved at være en god ægtemand og familie-far. Men han formår at se stilet ud hele vejen igennem med solbriller og sorte t-shirts som det foretrukne og stilrene look.

Hank Moody

Få stil som Hank Moody, køb t-shirts her og brug rabatkoden VES10 så får du 10% på alle ordrer.

Lucas Hood – Banshee

Den hårdtprøvede Lucas Hood, som leger sherif i serien Banshee formår faktisk også at bære en helt almindelig sort t-shirt ret godt, når han ikke er i uniform. Alt tyder på, at kvinderne i serien er ret vilde med det, hvis man skal dømme ud fra, hvor mange han nedlægger.

Lucas Hood

Få stil som Lucas Hood, køb t-shirts her og brug rabatkoden VES10 så får du 10% på alle ordrer.

Jax Teller – Sons of Anarchy

Måske ikke lige svigermors favorit ved første øjekast. Men det er såmænd ikke, fordi han ikke er en good looking guy, ham Jax Teller. Der er bare det ved det, at han trods alt er et ledende medlem af en berygtet motorcykelklub, som bestemt ikke kun lever for at bage snobrød i byen Charming. Hans påklædning må beskrives som en klassisk bad boy stil med lædervest og skovmandsskjorter, og det virker ret godt for ham.

Jax

Få et cool bad boy look som Jax Teller, se det store udvalg af skjorter og køb her. Brug rabatkoden VES10 og få 10% rabat på alle ordrer.

Don Draper – Mad Men

Han er blevet kaldt et stilikon, og det er ikke uden grund. Don Draper er den ultimative machoman og med sit stilsikre retrolook, hvor han tit og ofte iført jakkesæt fremstår som en autoritær, visionær og målrettet leder, er det især hans evne til at bære den såkaldte turtleneck (rullekrave), jeg mest bider mærke i. Man skal stå tidligt op for at kunne hamle op med kongen af Mad Men serien, Mr.Don Draper.

Don Draper

Køb dine sorte rullekraver her og få stil som Don Draper. Brug rabatkoden VES10 og få 10% på alle ordrer.

Dette indlæg blev præsenteret i samarbejde med www.teeshoppen.dk

tshoppen_logo

1 comment
  1. Frank Delfino i How To Get Away with Murder er den ultimative velklædte bad boy. Han kan under ingen omstændigheder udlades fra sådan en liste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like