Batgirl-serie på vej

(Foto: DC Universe)
(Foto: DC Universe)

Man skal naturligvis altid passe på med rygter, for folks ønsker til nye serier, kan let blandes sammen med mere substantiel fakta, til ærgrelse for dem, der når at glæde sig, uden at der er belæg for det. Vi vover dog pelsen med denne nyhed om, at der er en serie om Batgirl på vej.

Fandomwire melder nemlig, at man via insider-kilder i Warner Bros. ved, at serien om Batgirl snart slutter sig til DC-universet – noget vi hos Vi Elsker Serier bifalder og ser frem til. Vi har for nylig i en føljeton beskrevet en række af de fedeste superhelte-serier fra DC (links nederst i artiklen), og vi håber at denne nye serie kan leve op til niveauet fra forgængerne.

(Foto: Batgirl/20th Century Fox)

Der er på nuværende tidspunkt ikke sluppet oplysninger ud om cast eller plot, men det synes sikkert at optagelserne starter næste år og at vi kan se frem til en premiere i 2020.

Vi Elsker Serier vil holde skarpt øje med nyheder vedrørende dette projekt. Det bliver blandt andet spændende at finde ud af, på hvilken måde serien om Batgirl vil relatere sig til de andre serier i DC-universet. Vi gætter på, at den ikke kommer til at stå alene, men vil byde på gæsteoptrædener og/eller crossovers. Indtil da kan man nyde netop de tidligere serier fra universet på Netflix eller HBO Nordic.

Læs også: DC Comic TV #1: Arrow

Læs også: DC Comic TV #2: The Flash

Læs også: DC Comic TV #3: Legends of Tomorrow

Læs også: DC Comic TV #4: Supergirl

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like