Ben Stillers Escape at Dannemora kommer til efteråret

(Foto: Escape at Dannemora/Red Hour Films)
(Foto: Escape at Dannemora/Red Hour Films)

Ben Stiller er både executive producer og sidder i instruktørstolen gennem samtlige afsnit, når HBO Nordic senere på året (nærmere bestemt fra 19. november) blænder op for fangeflugts-dramaet Escape at Dannemora fra Showtime. Serien består af otte afsnit på en times varighed.

Når det kommer til rollelisten, er der virkelig grund til at glæde sig. Udover Patricia Arquette (Medium) og Benicio del Toro (Snatch, Sin City og The Usual Suspects), der begge har vundet Oscars, ser jeg frem til at se Paul Dano, der spiller politimorder i Escape at Dannemora. Dano har tidligere imponeret mig med uforlignelige præstationer – særligt måske i There Will Be Blood og Little Miss Sunshine – og jeg håber, at han kommer til at skinne igennem i Stillers projekt.

(Foto: Escape at Dannemora/Red Hour Films)

HBO Nordic beskriver i pressematerialet Escape at Dannemora således:

Escape at Dannemora er baseret på den utrolige men virkelige historie om en fangeflugt fra et fængsel i den nordlige del af staten New York tilbage i 2015. Begivenhederne udmøntede sig i en regulær menneskejagt på to morddømte fanger, som var flygtet ved hjælp fra en kvindelig ansat, der havde et seksuelt forhold til begge mænd.”

(Foto: Escape at Dannemora/Red Hour Films)

Det bliver interessant at se, om Stiller har kunnet forvandle den sande historie om de to flugtfanger til en nervepirrende og hæsblæsende serie. Forlægget, de stærke skuespillere og forventningerne er i hvert fald til stede. Indtil den 19. november må vi nøjes med det billedmateriale, de trailere og den omtale der slippes ud.

Vi bringer derfor traileren til Escape at Dannemora her:

Læs også: Update og ny trailer til True Detective sæson 3!

Læs også: Mr. Mercedes sæson 2 er på trapperne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like