Better Call Saul er tilbage!

(Foto: Better Call Saul/High Bridge Productions)

Så er det i morgen (7. august), at Better Call Saul er tilbage på Netflix. Serien – der efterfulgte (men er en prequel til) Breaking Bad, er nået til 4. sæson og der er lagt op til en langt mere mørk og dyster fortælling denne gang. Vi glæder os sindssygt meget til at se, hvad der sker med Jimmy/Saul (Bob Odenkirk) og de andre skæve karakterer, da Better Call Saul i vores optik bare er blevet bedre og mere skarp for hver sæson.

Hvor man til en start sad med fornemmelsen af, at Breaking Bad nærmest var en for stor skygge at vriste sig ud af, var den seneste sæson et bevis på, at Better Call Saul uden tvivl og for egen ret er en klasse-serie. Hvis du endnu ikke har set 3. sæson af Better Call Saul og foretrækker ikke at få spoilet, hvordan denne endte, så anbefaler vi, at du undlader at læse videre.

3. sæson efterlod os nemlig med en ganske cliffhanger, da vi så, hvordan Jimmys bror Chuck (Michael McKean) blev opslugt af flammer. Det bliver virkelig interessant at se, hvad dette har af konsekvenser, og du kan se eller gense afslutningen af 3. sæson her:

Se desuden traileren til sæson 4 her:

Det bliver spændende at se, hvor 4. sæson fører os hen. Én ting er dog sikkert: Vi skal ikke forvente for mange afslutninger på de forskellige handlingsplot, da serien allerede er forlænget med en femte sæson. Meget kunne tyde på, at dette til gengæld bliver den sidste, da det hele tiden har ligget i kortene, at Better Call Saul ikke skulle overgå Breaking Bad med hensyn til længde.

Vi Elsker Serier vil naturligvis følge op på Better Call Saul, og vi har allerede planlagt anmeldelser efter både de indledende episoder, samt når det bliver tid til at vurdere hele sæson 4 i oktober.

God fornøjelse!

Læs også: Breaking Bad fylder 10 år

Læs også: Better Call Saul – Anmeldelse af Sæson 1 og 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like