Bingeværdige bud på serier til din juleferie med Telmore Play

(Foto: Barry/HBO Nordic)

Med Telmore Play kan du streame HBO, Viaplay og TV2 Play som en del af dit mobilabonnement for kun 269 kr. om måneden. Her kommer vores anbefalinger til, hvad du kan binge mellem de solide julemåltider.

HBO med Telmore Play

Barry har fået en rigtig god modtagelse af begge sæsoner. Serien har bl.a. vundet seks Emmyer og Peabody Prisen i 2019, og det er især Bill Hader, som spiller hovedpersonen Barry, og som også står bag serien sammen med Alec Berg, der får og fortjener en stor del af rosen.

Barry byder på rigtig mange originale og morsomme karakterer, og er dét, som vores CEO, Kim Sørensen, med de varmeste anbefalinger, kalder en ”snackable” serie.

Foto: Barry/HBO Nordic

En solid go-to er altid The Office. Den er hyggelig og sød, men vigtigst af alt er den bare mega sjov! Dwight Schrute og Michael Scott, spillet af henholdsvis Rainn Wilson og Steve Carell, er roden til alt, hvad der er skønt ved den her serie.

De er selvfølgelig omgivet af en masse andre meget gode karakterer, spillet af dygtige skuespillere, bl.a. Jon Krasinski og Jenna Fischer, men Dwight og Michael er grunden til, at man kan se serien om og om igen. Det ene afsnit tager hurtigt det næste, så pas på – pludselig er juleferien ovre!

Viaplay med Telmore Play

På Viaplay er man lige nu så heldig, at man kan få et gensyn med 24 timer. Kiefer Sutherland som Jack Bauer er noget af det nærmeste, vi kommer en moderne Superman. Der er ikke dét, han ikke kan klare på 24 timer, og så endda mod de ofte meget umulige odds.

Det er en serie, der smider om sig med forrædere, attentater og bomber i alle mulige størrelser samt en meget kompromisløs hovedkarakter. Serien er utroligt underholdende, og i slutningen af hvert afsnit sidder man helt ude på kanten af stolen og er klar til næste afsnit.

Foto: Buffy/Viaplay

Nogle gange trænger man også bare til en god gammel kending, et nostalgisk gensyn, lidt hugtænder, nogle kors og lidt træspyd, altså noget Buffy – Vampyrernes skræk. Måske husker du Seriesøndag, hvor Buffy Summer var fast inventar. Joss Whedon skabte med Buffy – Vampyrernes skræk en serie, der ramte lige ind i tidsånden hos alle teenagere, drenge som piger, og forsynede os med solid underholdning i flere år. Altid godt med et gensyn.

TV2 Play med Telmore Play

Vores anmelder, Trine, var svært glad for den danske serie Kemohjerne og gav den det maksimale, nemlig seks hjerter. Serien blev vist ifm. Knæk Cancer-ugen, men kan altså stadig streames på TV2 Play. Over fem korte afsnit følger man den 28-årige Oliver, som må vinke farvel til sit normale liv, da han får konstateret kræft.

Foto: Kemohjerne/TV2/Yannick Wolff

I hovedrollen ser vi Adam Ild Rohweder som Oliver, og sammen med resten af andre de dygtige skuespillere og et meget relevant og sårbart plot, har Kemohjerne vundet en plads i vores hjerter hos Vi Elsker Serier. Den skal ses hen over julen.

Som den første danske serie er Kemohjerne netop udtaget til den amerikanske filmfestival Sundance Film Festival.

Alle tre streamingtjenester nævnt i artiklen får du adgang til med et Telmore Supreme Play abonnement til kun 299 kr. i måneden.

LÆS OGSÅ: Den bedste julegave til seriefans

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like