Blockbuster er stærkt tilbage på nettet!

Ja, nu er vi jo ganske vist et 100% serie-site, men derfor kan jeg godt med god samvittighed gøre lidt reklame for Blockbusters relativt nye online univers, hvor det faktisk udover nye og ældre film også er muligt at streame serier for ganske fornuftige penge. Det kan du tjekke ud her!

Jeg har selv været dedikeret kunde i de fysiske butikker, men har som de fleste andre kapituleret til den ultimative dovenskab, da jeg er blevet familiefar med tætpakket program og streamer i stedet alt, hvad jeg kan komme i nærheden af. (Lovligt, selvfølgelig.)

Blockbuster har netop i dag afsluttet den sejeste konkurrence, hvor man som bruger kunne få muligheden for at være med i den næste Afdeling Q film ved selv at indspille en scene til filmen med sin smartphone. En gennemført fed gimmick!

Der er en stor fornøjelse i at gå opdagelse på et site, der har en masse nyere og også ældre film, du aldrig lige fik set. Forventningens glæde er heller ej at fornægte, når man læner sig tilbage med kæresten eller vennen og fylder hovedet med Oreos, nachos, sodapops og alt muligt andet godt, der giver livskvalitet på kontoen. Alt imens overgiver man sig til flere timers underholdning fra Hollywoodarkivet og lader sig langsomt bedøve i en tilstand af velvære. Hvad mere har vi brug for?

Udover de to øvrige film i Afdeling Q-trilogien, er Flaskepost fra P en blandt mange nyere titler, som man kan fornøje sig med. Du kan leje alle tre Afdeling Q-film på det nye www.blockbuster.dk allerede i dag og gå weekenden i møde. Du kan som sagt også se sitets store udvalg af serier lige her

Rigtig god fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like