Brandon Walsh er tilbage som detektiv på TNT!

Hvis jeg havde skrevet Jason Priestley i overskriften, var det måske knapt så mange, der lige ville have tænkt, at navnet ringer klokker i modsætning til navnet, Brandon Walsh.

Hvis man ligesom jeg var teenager i 90’erne, så har man helt sikkert set minimum 1 afsnit af Beverly Hills 90210, som må siges at være synonym med dette årti – ligesom Melrose Place og Baywatch, hvis vi nu bliver i den poppede og mainstream genre.

Læs også: Kvinder vi ikke glemmer fra serier i 90’erne

Jason Priestley spillede den polerede og nærmest perfekte ”svigermorsdrøm-stræberagtige-ja nærmest utåleligt fornuftige” Brandon Walsh, som var typen der gav de andre messed-up Beverly Hills rich-kids en masse gode råd om, hvordan de skulle forholde sig til livets store problematikker i overklassen.

Nu er Jason Priestley tilbage i serien Private Eyes som den tidligere ishockeyspiller Matt Shade, der sammen med den yndige Angie Everett (spillet af Cindy Sampson) efterforsker diverse former for kriminalitet i Toronto, hvor seriens handling udspiller sig .

Serien består af 10 selvstændige afsnit og havde præmiere i USA i maj, men kan ses på tv-kanalen TNT fra d.14 september.

Læs også: Spændende mordgåde-serie på TNT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like