Breaking Bad-film muligvis på vej

(Foto: Breaking Bad/AMC)

Lad os for god ordens skyld starte med at slå fast, at det ikke er officielt endnu. Når ganske troværdige beviser begynder at komme frem om en Breaking Bad-film, er det dog svært ikke at lade sig rive med.

(Foto: Breaking Bad/AMC)

Et nyt indlæg fra den lokale Albuquerque Journal i Albuquerque (hvor Breaking Bad blev filmet) afslører, at en film ved navn Greenbrier begynder optagelser i byen inden længe. New Mexico Film Office har bekræftet optagelserne, men ikke sammenhængen med Breaking Bad. De kunne dog meddele, at Sony Pictures er involveret, hvilket yderligere understøtter teorien – Breaking Bad og Better Call Saul er nemlig begge produceret under deres tv-afdeling. Dertil kommer, at skaberen af serierne, Vince Gilligan, for nylig har underskrevet en treårig aftale med Sony.

(Foto: Breaking Bad/AMC)

Filmen skulle handle om ”the escape of a kidnapped man and his quest for freedom”. Der kunne meget vel være tale om en fortsættelse af Jesse Pinkmans historie. Aaron Paul, der spillede Pinkman, har tidligere udtalt, at han ville være frisk på at genoptage rollen. Tidligere på året talte Gilligan ved Comic-Con om muligheden for, at vi ville få Walter White (Bryan Cranston) og Pinkman at se igen. Her nævnte han, da en mulig spillefilm blev bragt på banen, at det ikke kunne udelukkes. Det er selvfølgelig altid risikabelt at vende tilbage til så succesfuld en serie, men hvis det originale hold er involveret, er chancerne gode. Hvem ved, måske er det alt sammen tilfældigt, men som Gilligan sagde: alt er muligt.

Læs også: Breaking Bad fylder 10 år

Læs også: Anmeldelse af Better Call Saul sæson 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like