‘Bridgerton’ får sin første spin-off – få et smugkig på den nye serie her

Queen Charlotte: A Bridgerton Story
Golda Rosheuvel som Queen Charlotte i Bridgerton / Foto: Netflix.

Der er godt nyt til alle fans af ‘Bridgerton’. Den første spin-off er nemlig på vej i form af serien ‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’, som får premiere i 2023. 

Den nye serie bliver en såkaldt ’prequel,’ hvilket betyder, at den foregår forud for alle de historier, vi kender fra de to første sæsoner af Bridgerton. Som titlen antyder kommer den kommende serie til at fokusere på dronningen, Queen Charlotte, men i yngre version. Den følger hendes vej til at blive den ikoniske figur, som vi allerede kender og elsker fra serien.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story
Queen Charlotte: A Bridgerton Story / Foto: Netflix.

De første billeder fra den nye spin-off er blevet delt og afslører, at det er skuespilleren India Amarteifio, der spiller rollen som den unge dronning Charlotte. Men også Golda Rosheuvel, som vi allerede kender som dronning Charlotte i Bridgerton, er med i den nye serie.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story bliver en miniserie – det vil sige, at vi kan forvente, at den kun bliver én sæson lang. Det er Shonda Rhimes, der også er executive producer på Bridgerton, der har skrevet manuskriptet til Queen Charlotte: A Bridgerton Story, og vi kan derfor håbe på, hvad det også ser ud til i traileren, at den nye serie ikke befinder sig stilmæssigt alt for langt fra den originale serie.

Den korte længde til trods, kan vi glæde os over, at hovedserien Bridgerton kommer med både en sæson tre og fire. Rygtet går, at den nye serie får premiere 4. maj 2023, men det er endnu ikke blevet bekræftet.

Få et smugkig på Queen Charlotte: A Brigerton Story her

LÆS OGSÅ: ‘Emily in Paris’ er snart tilbage med ny sæson: Her er teaseren og premieredatoen

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i oktober 2022

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Bridgerton’ ligner ikke sig selv i sæson 2

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like