Brugerundersøgelse

Dette indlæg er præsenteret i samarbejde med:

For ca. en uge siden var der en af vores søde brugere ved navn Sandra, der spurgte, om vi ikke ville dele hendes undersøgelse inde på sitet. Hun havde nok en eller anden idé om, at der var nogen af jer der følger med, som er det man kalder storforbrugere af serier. Vi får mange henvendelser, og det er vi glade for, men denne her undersøgelse blev vi EKSTRA glade for, fordi det er sgu et meget anstændigt stykke skolearbejde denne undersøgelse Sandra har lavet. Og så er det også en viden, som vi meget gerne vil have, så vi takker Sandra for at hjælpe os.

Derfor håber vi, at I vil hjælpe os og Sandra med at udfylde skemaet, som I finder lige her.

Vi giver jer 10% rabat i vores webshop, hvis I bruger koden VES10 inden d.31/1 som en lille tak fordi I deltog. Husk at I samtidig kan få 3 produkter og kun betale for 2 januar ud, så der er en hel del at sparre på cool serie-merchandise og tøj.

Vi har valgt at kvittere Sandra med titlen månedens bruger pga. hendes gode initiativ!

Er det dig, vi skal drikke kaffe med næste gang, fordi du er månedens sejeste serienørd, så skriv til os på: [email protected]

(Fot0:Sandra Køhler)

Navn: Sandra.

Alder: 19 år.

Det ser jeg lige nu: Outlander, fordi jeg lærer meget om 1700 tallet, og fordi det er et fedt cast.

Favoritserie: Bones.

Hvis du skulle sammenligne dig med en seriekarakter, hvem er det så?: Umiddelbart er det Cam fra Bones. Jeg kan spejle mig i hendes liv og hendes måde at agere på i forskellige situationer.

Læs også: Kaffe & serier med Paprika Steen

Læs også: En update på True Detective sæson 3.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like