Bryan Cranston laver Phillip K. Dick science fiction serie!

Det her er fremragende nyheder:

Film som Blade Runner, Minory Report og Total Recall er alle baseret på bøger af den elskede science fiction forfatter Phillip K. Dick. Nu vil Bryan Cranston som vi sidst har set oscarnomineret for sin hovedrolle i Trumbo og ikke mindst Breaking Bad genoplive forfatterens arv i en tv-serie på 10 afsnit ved navn Electric Dreams: The World of Phillip K. Dick. Han vil både producere og medvirke i serien. I hvor mange afsnit vides ikke endnu, men forhåbentligt mange!

Electric Dreams er nok en afledning af den tankevækkende titel ”Do Androids Dream of Electric Sheep”, – bogen der blev til Blade Runner.

I dag er tv-serier kæmpestore produktioner med store budgetter og med en tv-heavy weight indover som Bryan Cranston, så ser jeg virkelig frem til at se Phillip K. Dicks science fiction univers på tv!

Selv siger Bryan Cranston om projektet: ”Dette er en elektrisk drøm der går i opfyldelse. Vi er så glade for at vi kan udforske og udvide de tidsløse temaer der findes i denne litterære mesters utrolige forfatterskab. Hans noveller er et skattekammer for kunstnere selv at skabe noget ud fra, og jeg tror dette vil blive et rigtigt spændende projekt.”

Vi mangler også noget godt Sci Fi på tv, men hvor og hvornår den kommer, ved jeg ikke endnu, men det finder vi ud af! Indtil da, så sov godt og drøm søde drømme om elektriske får.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like