Burgere, benzin & bikere – Tak for et fedt Mayans M.C.-arrangement!

(Foto: Serieklub medlemmer og SOA-fans)

Vi har en erklæret mission om at samle seriefans i Danmark! Vi allierer os derfor med de stærkeste partnere for at gøre det muligt. I forbindelse med premieren på Mayans M.C., den længe ventede spin-off til Sons of Anarchy, havde vi i samarbejde med HBO Nordic samlet ca 30 fans og serieklub-medlemmer på den populære burger-bar Gasoline Grill i København. Deres burger er blevet kåret til at være en af de bedste i verden, og det er ikke uden grund. Det er en virkelig suveræn burger, de disker op med! Har du ikke smagt den, så er det bare om at slå et smut forbi benzinstationen ved Landgreven i København, hvor du kan opleve den autentiske stemning, samtidig med at du sætter tænderne i burgernes svar på en toptunet Harley Davidson.

(Foto:Burger/Gasoline Grill)

Forventningerne til serien var tårnhøje, hvilket også er tydeligt at høre i videoen. Undertegnede kan også skrive under på, at der ikke er nogen serie, jeg har binge-watchet mere end Sons of Anarchy. Det er jo i virkeligheden vildt, at en serie om en outlaw-motorcykelklub kan høste så megen anerkendelse verden over, men jeg tilskriver meget af æren til seriens skaber Kurt Sutter, der formår at skabe interessante karakterer og sidehistorier samtidigt med at han skaber en medrivende fortælling over flere sæsoner. Det er utvivlsomt også en af de mest populære serier blandt Vi Elsker Seriers brugere.

Det var fedt at være en del af en aften, hvor alle var meget entusiastiske omkring den fælles passion for serier. Der blev netværket og udvekslet anekdoter fra Sons of Anarchy-universetSom I kan se nedenfor, så gik vi også all in på bikerlooket. Bike-shoppen i Viborg havde været så venlige at bidrage med læderveste til anledningen, hvilket vi er dybt taknemmelige for (man kan simpelthen mærke vinden i håret og friheden, når man får sådan en vest på).

(Foto: Vi Elsker Serier og SOA-fans)

Selvom forventningerne var store, var der naturligvis også en nervøsitet at spore omkring Mayans M.C. Der er jo ikke nogen Jax Teller med f.eks, hvilket ihvertfald vakte opmærksomhed hos en enkelt af de kvindelige deltagere til arrangementet. Det er jo sommetider også lidt af en kunst at få sat scenen ordentligt ud fra det første afsnit. Og så er der jo en hel del nye hovedpersoner, man skal forholde sig til.

(Foto: Serieklub medlemmer og SOA-fans)

Hvordan var det første afsnit så? At dømme ud fra reaktionen, så var gæsterne ganske godt tilfredse. Vi Elsker Serier har også anmeldt de første to afsnit. Anmeldelsen kan du læse lige her. En ting er helt sikkert, streamingtjenesten HBO Nordic skal nok se øget aktivitet i forbindelse med denne nye serie.

Dette arrangement var bare et af de mange tilbud du får som medlem af serieklubben. Vi er i fuld gang med at planlægge endnu flere i resten af landet. Hvis du gerne vil have indflydelse på, hvilke events vi skal holde og samtidig sikre dig at du bliver inviteret med, så skal du blot melde dig ind i vores serieklub. Vi giver derudover også mulighed for rabatter hos diverse af vores kommercielle partnere og andre fordele.

Hvis du opretter dig som medlem inden d.1/10-2018, så giver vi, hvad der svarer til to måneders medlemskab gratis. Du får også Vi Elsker Seriers signatur-plakat til en værdi af 199 kr. med gratis.

Læs mere om serieklubben her og tilmeld dig allererede idag.

 

Læs også: 5 gode grin på HBO Nordic

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i september

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like