C More opruster med et væld af britiske serier

Foto: C More

Streamingtjenesten C More har indledt et samarbejde med BritBox, og kan derfor nu tilbyde flere tusinde timers britisk underholdning.

BritBox samler nogle af de største og mest kendte britiske tv- og serieproduktioner. Alt fra Peaky Blinders til Kriminalkommissær Barnaby. Mr. Bean til The Office (Den britiske version naturligvis) og fra Top Gear til Gordon Ramseys madlavningsprogrammer.

Originale programmer

Udover velkendte klassikere, så vil BritBox også producere deres egne serier som eksempelsvis true-crime dramaerne Stonehouse, med Matthew Macfadyen (Succession) og Keeley Hawes (Bodyguard), og The Thief, His Wife, and the Canoe, med Eddie Marsan (Ray Donovan) i hovedrollen.

I den mere lette og sjove ende har vi Sister Boniface Mysteries med Lorna Watson  og Jerry Iwu (Sex Education) og The Confessions of Frannie Langton med Karla-Simone Spence og Jodhi May.

Der er også anmelderroste dramaer som Anne med Maxine Peake i front, og realtiy-serier, herunder den ventede Idris Elba’s Fight School.

C More ændrer ikke prisen med tilføjelsen af det nye indhold

Hos C More er de glade for at kunne annoncere samarbejdet, og for dem som kunne frygte et stort hop i prisen har Jens M. Andreasen, streamingchef hos C More nogle beroligende ord.

“Jeg er meget begejstret over, at C More nu kan tilbyde endnu mere kvalitets indhold med vores nye aftale med BritBox. Det er et perfekt match, da det ekstra indhold vi får, går direkte i tråd med vores eksisterende indhold, som har sin absolutte styrke i nordisk og britisk krimi. Og så er det et kæmpe plus, at alle vores brugere får adgang til BritBox, uden at prisen stiger”.

Hvis du abonnerer på C More har du fået et nyt skud indhold at gå i gang med. Britbox er også tilgængelig som selvstændig tjeneste for 79 kroner om måneden eller 599 kroner årligt.

LÆS OGSÅ: Premieredato for sidste sæson af ‘Peaky Blinders’ er annonceret!

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Tokyo Vice’ lægger sig solidt i føretrøjen som årets hidtil bedste serie

LÆS OGSÅ: Her er de medvirkende: Nikolaj Lie Kaas skriver og instruerer den nye danske serie ‘Agent’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like