Castle Rock får dansk premieredato i juli

(Foto: Castle Rock/Patrick Harbron/Hulu)

Castle Rock har, for nogle, været længe ventet og nu er der kommet en dansk premieredato. Senere på måneden, den 26. juli, lander de tre første afsnit af serien på HBO Nordic.

(Foto: Castle Rock/Patrick Harbron/Hulu)

HBO Nordic skriver i deres pressemeddelelse: ”Serien er produceret af J.J. Abrams og tager seerne med ind i et frygtindgydende univers, skabt af Stephen King. Den fiktive by Castle Rock i Maine har været skildret flere gange i Stephen Kings romaner; Cujo, It og Needful Things samt i novellerne The Body og Rita Hayworth and The Shawshank Redemption. I disse historier udspiller handlingen sig i eller refererer til Castle Rock. Den nye gyserserie er en nyindspilning, som for første gang omfatter temaer og verdener fra hele Kings litterære univers med fokus på hans mest elskede og ikoniske historier.”

(Foto: Castle Rock/Patrick Harbron/Hulu)

Det bliver med andre ord et rent Stephen King-bonanza vi kan se frem til. På rollelisten ses bl.a. André Holland (Moonlight), Melanie Lynskey (Togetherness) og Bill Skarsgård (It). Med stærke kræfter både foran og bag kameraet er vi ret så spændte på om Castle Rock bliver en udforskning i uhygge, og hvor bange den gør os. I alt kommer der 10 afsnit af 60 minutters varighed og de første tre afsnit kan ses på HBO Nordic den 26. juli. Se traileren til Castle Rock her:

https://www.youtube.com/watch?v=gXsKCQenpt0

Læs også: Anmeldelse af Mr. Mercedes

Læs også: 10 serier med seriemordere du bør se

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like