Dansker i Stranger Things sæson 2

Godt nyt! Den ultra cool 80’er serie Stranger Things vender tilbage med en anden sæson. Den første sæson består af 8 afsnit ,som i sig selv er en hyldest til alt hvad vi husker fra dette årti.

Stemningen, musikken, mysterierne og det gode sammenhold mellem de lidt nørdede venner, som alle hver især har likeability nok, til at kunne bære en spin off serie selv. Ja, der er meget at at glæde sig til, og derfor glæder jeg mig endnu mere til fortsættelsen der kommer i 2017.

Det hele bliver ikke mindre interessant, af at Netflix har bekræftet Millie Bobby Brown, som spillede Eleven i sæson 1, hvilket hun gjorde fremragende. Derudover vender størstedelen af castet fra sæson 1 også tilbage i den opfølgende sæson.

Stranger Things

Set med danske øjne er det også ekstra interessant, da vi får fornøjelsen af at se endnu en dansker på rollelisten i en amerikansk serie.

Linnea Berthelsen hedder den unge skuespiller, som har fået en rolle i sæson 2. Hun har primært haft roller i kortfilm, men er også aktuel i en kommende miniserie, der hedder ‘The Desert’. Hun er uddannet skuespiller i London, hvor hun også er bosat.

Linnea Berthelsen

Hvilken rolle hun kommer til at spille, har vi stadigvæk ikke fået endeligt bekræftet, men vi lover at følge op på dette, og afslører det så snart vi ved noget nyt.

Udover Linnea Berthelsen og Millie Bobby Brown har vi også fået bekræftet, at der kommer til at medvirke skuespillere fra henholdsvis Aliens og Goonierne, som begge var store film fra 80’erne. Dette er ret sjovt, fordi at man netop med disse to film, godt kan drage paralleller til universet i Stranger Things.

Der er også ligheder, med film og serier som Victory, Twilight Zone, ET og Stephen Kings ‘IT’, hvis man virkeligt skulle nørde til bunds i referencerne.

Vi lover at holde jer up to date med nyheder omkring den nye sæson af dette fænomen. Det er allerede min bedste overbevisning, at Stranger Things godt kunne gå hen og blive en vaskeægte kult-serie.

Indtil næste sæson kan I lige nyde denne teaser med den fremragende tema musik til serien:

Læs også: Anmeldelse af Stranger Things

Læs også: Stranger Things næste sæson

Læs også: Serier og slik fra 80’erne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like