Alt om David Finchers Netflix-serie Mindhunter

David Fincher er ikke en novice indenfor uhyggelige fortællinger om seriemordere. Se7en og Zodiac kan stadig holde mig vågen om natten.

Netflixserien Mindhunter er endnu en fortælling om seriemorderne iblandt os, hvor to FBI-agenter i halvfjerdserne undersøger sindet hos seriemordere for at kunne forstå dem bedre og forudse deres næste træk!

Jeg hørte faktisk i en podcast, at især 70’erne var slemt ramt af seriemordere bl.a. fordi mange af dem var børn af hjemvendte soldater fra 2. verdenskrig, der tog krigens rædsler med hjem til deres familier. Jeg kan ikke bekræfte det, men jeg synes, det lyder meget plausibelt.

Mindhunter kommer til at rode med vores sind allerede d. 13. oktober på Netflix, og hvis du gerne vil have en forsmag på den stemningsfulde serie, så tjek traileren ud herunder. Ligesom med House of Cards instruerer David Fincher også nogle af episoderne og er producer på den! Hvis den bare er på nogenlunde samme niveau som House of Cards, tror jeg bestemt, at Mindhunter bliver værd at se! Hvad tror du?.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like