David Lynch bekræfter næsten sin rolle som hørehæmmet FBI chef i ny Twin Peaks sæson

Hvad skal man ligge i, at David Lynch spiser en donut i en ny video? Og at Showtime netop vælger, at offentliggøre denne video søndag aften? Spørger du en hardcore Twin Peaks fan, som jeg i al ydmyghed vil kalde mig selv, så vil jeg sige en hel del.

Når karakteren Gordon Cole, der spilles af ingen ringere end seriens ene skaber David Lynch, vises i et meget Twin peaks-agtigt øjeblik, hvor han fortærer en af amerikanernes favorit wienerbrød, er det efter min mening ikke en tilfældighed.

Jeg gør ligesom Gordon Cole, jeg vælger at tage munden fuld, og tør godt konkludere at vi får hans karakter at se i den nye sæson, hvilket jeg glæder mig enormt meget til.

Om jeg ligefrem tør bekræfte, at vi får et nyt afsnit hver søndag aften, som var tidspunktet hvor videoen blev postet, er måske at stramme den. Men hvis man kender David Lynch korrekt, så er der fair at konkludere at intet plejer at være overladt til tilfældighederne.

Dette bliver vi meget klogere på, når vi forhåbentligt snart får bekræftet, en endelig release dato på den nye sæson, hvilket vi snart ikke kan vente på længere. Vi lover at holde jer opdateret!

Du kan indtil da nyde øjeblikket, hvor Gordon Cole spiser en donut i videoen nedenfor.

Læs også: Twin Peaks cast

Læs også: Pearl Jam forsanger giver forsmag på musik i sæson 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like